Az MSZP bojkottálja a PestiSrácok.hu-t

2015. november 18. 14:52

Megdöbbenve és szomorúan vettük tegnap tudomásul két politikusuk, Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila közlését, miszerint az MSZP bojkottálja portálunkat, mert az „kormánypárti médium”.

2015. november 18. 14:52
Huth Gergely
Huth Gergely
Pesti Srácok

„Megdöbbenve és szomorúan vettük tegnap tudomásul két politikusuk, Kunhalmi Ágnes képviselő asszony és Mesterházy Attila volt miniszterelnök-jelölt úr közlését, miszerint az MSZP (felsőbb kérésre) a jövőben bojkottálja portálunkat, a PestiSrácok.hu-t, mert az »kormánypárti médium«.

Döntésüket etikátlannak és megalapozatlannak tartjuk. A PestiSrácok.hu szerzői és szerkesztői mindig ügyeltek a Médiaalkotmány és a közmegegyezéses hazai médiaetika szabályainak betartására. Az MSZP-t érintő saját írásainkban mindig adtunk reagálási lehetőséget képviselőik, politikusaik számára. A kapott válaszokat torzításmentesen, egyeztetett módon tettük közzé. Ugyanez érvényes a PS Mozi néven futó interjúsorozatunkra, csakúgy mint a népszerű PS Villámvita című produkciónkra.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. február 09. 12:20
Tízből tíz olvasó úgy is tudja, hogy mit fognak mondani, úgyhogy mindegy.
balbako_
2016. január 21. 07:23
A sajtó és szólásszabadság balliberális értelmezése. Ettől még a színvonal emelkedik.
koronaszepe
2016. január 16. 10:53
Stefka meg Te mint kormánypárti? Aljas rágalom...
SaludePlata
2016. január 16. 02:17
tolerancia 2.0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!