Srácok, halljátok, mi van kint?

2015. november 17. 11:03

Ezt a sanszot meg kell ragadni! Gyerünk, gyerekek, menjünk ki, fussunk, amennyit csak bírunk, mert akkor a sors velünk lesz! Nyomás kifelé! Hajrá, Magyarország!

2015. november 17. 11:03
Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs
Nemzeti Sport Online

„Srácok, halljátok, mi van kint? Húszezer ember szurkol nekünk csak itt, tíz-tizenötmillió világszerte a tévék előtt. Ezt a továbbjutást innen nem viheti el senki! A világ legjobb csapata sem, ez a norvég sem! Kilencven perc, nehéz lesz, de tegye oda magát mindenki, dögöljünk bele, köpjük ki a tüdőnket, hajtsuk ki a belünket, de ne engedjük el, amiért annyit dolgoztunk, és itt van a kezünkben!

Rúgjunk oda keményen, majd kipihenjük a fáradtságot, a sérülést akár, de most itt nem engedhetjük őket a kapunk közelébe! Talán sohasem lesz ilyen esélyünk, de meglehet, annak sem, aki még csak húszéves. Ezt a sanszot meg kell ragadni! Gyerünk, gyerekek, menjünk ki, fussunk, amennyit csak bírunk, mert akkor a sors velünk lesz! Nyomás kifelé! Hajrá, Magyarország!”

(Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó–válogatott csapatkapitányának öltözői beszéde a Norvégia elleni mérkőzés előtt)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hetedik
2015. november 17. 21:34
Isten áldja dzsudzsit és a fiukat,és az összes rohadt zsidó libsi dögöljön meg!!!! szép volt fiuk , hajrá magyarok!!!
kuwiq
2015. november 17. 20:34
Nem hangozhatott rosszul, de mellékesen az edzői stáb és a játékosok is megcsinálták a házi feladatot, felkészültek az ellenfélből és reagáltak az első meccs negatív tapasztalataira ( baloldali védekezés, Dzsudzsák a jobb oldalon pl). Szép dolog a lelkesedés, gratula, hogy megcsinálták, és köszi a német stábnak, hogy lehetővé tették, hogy ezek a fiatalmeberek visszahozanak egy olyan lehetőséget, amelyet a többség már elveszettnek hitt! Nem is emlékszem, hogy nyomás alatt, amikor egy vagy két meccsen múlt a továbbjutás, mikor aratott sikert magyar válogatott? Azt hiszem, hogy most vasárnap egy hatalmas lélektani lépés volt a játékosok életében, ezután képesek lesznek a nyomás kezelésére, nem felejtenek el az idegesség miatt futballozni egyik pillanatról a másikra. Dzsudzsák a csütörtöki kiábrándító játéka után vasárnap kiemelkedően futballozott támadásban védekezésben egyaránt, gratula. De elmondható az egész csapatról, hogy a második gól utáni örömhullám miatti kihagyás miatt bekapott góltól eltekintve koncentráltan és jól játszottak. A norvégok azt hitték, megütötték a főnyereményt, de hamar visszatért a meccs a korábbi kerékvágásba, a mieink gyorsan helyretették őket.
Gull Wing
2015. november 17. 18:44
Már megint van 4 patkány aki a Magyarok ellen szurkol.
kálmi
2015. november 17. 18:26
Én azt is láttam, amit a meccs után mondott. Megkönnyeztem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!