A fiatal művész zseniális logikával tette egyértelművé a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját

2015. november 11. 08:45

A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad.

2015. november 11. 08:45
Dúró Dóra
Facebook

„A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad. A Jobbik Ifjúsági Tagozata művészeti pályázatának zsűritagjaként fényképezkedtem le az igen eredeti alkotással, ami több portálon is leverte a balliberális biztosítékot: a fiatal művész zseniális logikával tette egyértelművé a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. november 11. 14:50
Hovatovább már arra is képes lesz ez a szélsőséges párt, hogy egy csavaranyát meg egy csavarorsót párba mutasson be! Le a szélsőségekkel!
nMTOKUSZNI
2015. november 11. 13:39
A libsi-bibsi, buzipárti origó már KIREKESZTŐ-ként aposztrofálja Dúró Dórit.... A szólásszabadság jegyében természetesen(?) nem(!) kommentelhető...
Tintamin
2015. november 11. 13:26
szomoru latni, ahogy egy kedves, de butacska kislanybol par ev alatt egy vallalhatatlan, intolerans, homofob, ostoba picsa lesz:(((
Mindjárt
2015. november 11. 11:35
Túl sok időt pocsékoltok erre a patkányra :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!