Gyávák is vagyunk

2015. november 22. 14:54

Ha felteszed a kérdést bármelyik hivatalos szervnek, többnyire írásban válaszolnak, ha válaszolnak. Sokszor napokkal később. Visszakérdezni nem tudsz. Komikus helyzet. Interjú.

2015. november 22. 14:54
Bárdos András
Népszabadság

– Miből elég? A híradózásból vagy a politikából?

– A híradózásból elég, a politikából nagyon elég. Mostanság nem öröm Magyarországon híradót csinálni.

– Miért?

– Mert hiába teszed fel a kérdéseket, nem kapsz valódi válaszokat. Se ma, se holnap, se azután.

– A nem is válasz, csak az nem a kérdezőt, hanem a válaszadót minősíti.

– Ha felteszed a kérdést bármelyik hivatalos szervnek, többnyire írásban válaszolnak, ha válaszolnak. Sokszor napokkal később. Visszakérdezni nem tudsz. Komikus helyzet. Tévéműsort meg végképp nem tudsz ebből csinálni. Megszűnt a valódi interjú, a vita végképp.

– Miért nem telepszik oda a stáb, ahol a felelősök dolgoznak, laknak? A minisztérium bejáratához, az állami támogatásokkal kitömött cég, vállalkozó-polgármester székhelyéhez.

– Mert nem lehet éveken keresztül arra alapozni egy műsort, hogy ma sem áll szóba velünk senki, megint elmentek a kameránk mellett. Olyan erő, annyi pénz, akkora stáb és legfőképp olyan eltökéltség kell ehhez, ami – attól félek – nincs meg senkiben ma Magyarországon. Meg hát – gyávák is vagyunk. Ez az igazság. Teli a gatya.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. október 11. 23:16
az még nem jutott eszedbe hogy nincs rátok fizetőképes kereslet haver? Ha nem tetszik a rendszer akkor a népet cserélnéd le mi? Az emberek megunták és befáradtak a kereskedelmi víziók agymosásába, manipulálására.
tango47
2016. augusztus 01. 13:04
Hát eddig tartott a dicsőség, pedig amikor megváltoztatták a híradójuk címét egy ugyanolyan felejthetőre, mint az előző volt, akkor azt nyilatkozta, hogy aztán mostan már irgum-burgum-teremtette gatyába rázzák a Kormányt. Aztán ez lett belőle, hogy tele a gatya.
bini
2016. június 12. 23:42
Ajaj!... nagy a baj a szarkavarok között akik eddig is mindent kiforgattak, csusztattak vagy egy válasz után saját száji szerint megmagyarazták azt is ami nem volt a válaszba. Nagyon helyes, hogy írásban dokumentálhatóan adnak választ a kérdezettek. Mellesleg Lázár minden csütörtökön kétórás kérdez felelek sokszór bohozatba illő kérdésekre válaszól. Nincs tabútéma. Helyreteszi a média csusztatásait, ami nem zavarja a tisztelt médiamunkásokat, hogy az ellhangzottak ellenére továbbra is hülyeségeket irkáljanak az ujságjaikba, torzítva ferdítve sok esetben. Azt a bizalmatlanság ami a közszereplök és a médimunkások között kialakult nem a közszereplők miatt jőtt léttre. Hosszú évek fáradságos munkával állitották elő, ahelyete hogy a szakmályuk etikai kodexe szerint végezték volna munkájukat.
balbako_
2016. január 21. 07:23
Ajánlom a parlamenti interpellációkat kísérje figyelemmel. Orbán amikor 3 hetente rákerül a sor rendszeresen lemossa a komplett ellenzéki agytrösztöt. Ezek után miért kéne vitáznia bárkivel, főleg miről? Otthon ezzel kenegetik a vereség okozta sebeket, hogy Orbán nem mer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!