A mi tulajdonunkban van a TV2

2015. október 16. 17:32

A tegnapi aláírt megállapodás minden lépésében jogszerű, ezért kizárt, hogy a mostani műbalhé hatással legyen a csatorna működésére. Interjú.

2015. október 16. 17:32
Simon Zsolt, Yvonne Dederick
Tények.hu

Sok minden kering mostanában a sajtóban, mi is megkérdezzük: kié most a TV2 Csoport?

A válasz egyszerű: jelenleg is a mi tulajdonunkban van, ahogy eddig is, és az október 15-én bejelentett tranzakció lezárásáig ügyvezetőként is az eddig megszokott, normál üzemben működünk. Nem tudunk és nem is akarunk minden híresztelésnek utánajárni.

Akkor az nem igaz, hogy a TV2 Media Group Holdings Kft.-t megvásárolta a Megapolis Media Zrt.?

Dehogy. Abszurd az egész. Az ezzel kapcsolatos híreszteléseknek nincs semmi valóságalapja. Ráadásul jogilag is nonszensz. Komoly vállalat vagyunk, komoly ügyvédi irodák dolgoztak az ügyleten hónapok óta, nem értjük, hogy miért vesz bárki is komolyan egy efféle fantazmagóriát.

Elővásárlási joga sem volt a Megapolisnak?

Azért arra emlékeznénk, ha ilyesmit aláírtunk volna. (...)

Mi lesz akkor, ha jogvita lesz?

A tegnapi aláírt megállapodás minden lépésében jogszerű, ezért kizárt, hogy a mostani műbalhé hatással legyen a csatorna működésére. Mindenki megnyugodhat, nem sötétül el a képernyő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. november 02. 08:20
Pillanatnyi boldogság volt a balliberális oldalnak?
Bolond Istók
2015. október 22. 20:54
Pont ezt mondom, te szerencsétlen. Ha valakire azt mondjuk, hogy hasznos hülye, akkor azt arra értjük, hogy hiába hülye tevékenykedjen csak nyugodtan, számunkra hasznos. Mint pl. a te, vagy a gazdád. Ezért nem értettem, hogy miért mondod hogy kussoljak. Érted? Nem? Nem baj. Végül is egy retardált DK-s banyától nem is vártam mást.
kuc-kuc
2015. október 22. 20:53
ó te böszme fia anyádnak, nem a nemzet , a haza számára vagy hasznos hülye hanem a tolvaj korrupt nemzet és hazaáruló köpönyegforgató Orbán számára. Te a haza a nemzet számára nyűg, kolonc s javítandó kis hiba vagy. Érted?
Bolond Istók
2015. október 22. 20:53
Ha hasznos hülye vagyok akkor miért kellene kussolnom? Pont ellenkezőjét kellene tanácsolnod, persze csak ha nem lennél végtelenül ostoba. "Hi hi hi! Kuc-kuc! ...csak röhögök csak röhögök és még mindig röhögök!!! Kuc-kuc!" Azt, hogy kuc-kuc akkor mondjuk ha valaki köhög, ha valaki röhög azt mondjuk kac-kac. Sületlenségek irkálása helyett szedd inkább elő - te tudatlan DK-s harci-banya - a szekrényben őrizgetett Böszme-képet és csókolgasd... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!