Orbán lemosva

2015. október 02. 16:25

A Margit-híd lábát oly gyorsan megtisztították, mint még semmit soha.

2015. október 02. 16:25
Veress Jenő
Népszava

„Rendszeresen – kb. emmúttnyócéve - autózom el egy hídlábra festett jókora felirat mellett, mely egy korábbi miniszterelnököt, khm, becsmérel. Valószínűleg csak az idő vasfoga harapja majd le onnan. Szemben a mostani megszentelt nevével, amit simicskai állandó jelzőjével együtt pingáltak föl - mívesen - a Margit-híd lábára. (...)

Amikor a felség sérül, robban az államgépezet. A Margit-híd lábát oly gyorsan megtisztították, mint még semmit soha. Biztos, hogy titkos nyomozás is indult, ha másért nem, graffitizés, rongálás címszó alatt. És Cserjés 24 majd jelentheti Cserjés 23-nak, hogy az ország hangulata amúgy kitűnő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2015. október 04. 07:06
Te Jenő! Naponta járok el a Margit hídnál. többet olvastam a falfirkát, mint a Népszavát! Amúgy meg csak szólok, a Margit híd így van helyesen leirva, kötőjel nélkül! Az oroszlános hidat egybe írjuk az összes többit külön, és azokat is kötőjel nélkül! Barom!
pimepime
2015. október 03. 20:47
Retusáltak ezek már ki embereket is fényképről, ez csak gyors köztisztasági intézkedés volt, nem több! Ja, hogy a qrcsány felirat...Mosd le, Jenő!
Energetikus
2015. október 03. 17:36
„Rendszeresen – kb. emmúttnyócéve - autózom el egy hídlábra festett jókora felirat mellett, mely egy korábbi miniszterelnököt, khm, becsmérel." - van megoldás: - oda is fel kell graffitozni, hogy Orbán g.c. - akkor majd robban az államgépezet a másik hídlábnál is ...
Aerion
2015. október 03. 17:26
Atranyszájú simicska gondolatai alapján 'Veress geci.' Most jobb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!