Egy elbukott forradalomról

2015. október 13. 16:31

A sors éppen Tállai Andrással mondatta ki: a pálinkaforradalom elbukott.

2015. október 13. 16:31
Veress Jenő
Népszava

Öt bő esztendőbe tellett, míg a teszetosza Európa végre legalább erről kimondta: akkora disznóság, ez Viktor, mint bármi, amit az Alaptörvény Asztala óta műveltél!

A sors éppen Tállai Andrással mondatta ki: a pálinkaforradalom elbukott. A közismerten absztinens jolly kókler számolt be kedden arról, hogy itten internacionalista lábbal tipratik a magyar néplélek. Persze a pálinkafőzés szabad marad, csak éppen fizetni kell érte, meg nem is lesz korlátlan. Ezen belül viszont oly liberális, mint nem is álmodhattuk volna. Mondhatni, ez maga a felismert szükségszerűség.

Ráadásul a pálinkásdit a jövőben a jegyző ellenőrzi majd.

De örüljünk: újabb jogosítványt kaptak a torzóvá csonkított önkormányzatok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2015. október 14. 14:05
Nagyon árulkodók a balliberális oldal ilyen megszólalásai. Ezek mindennek örülnek, ami árt az országnak, árt a magyar embereknek, amit több ország polgára megtehet, csak a magyar nem. És még van képük tiltakozni a hazaároló minősítés ellen.
Papuska
2015. október 14. 13:55
Lehet, hogy most erős vesztésre áll ez a forradalom. Volt már ilyen, hisz több, mint 150 éve vívjuk. Sajnos akik most megbuktatták, nem értik, mit jelent a dolog szimbolikusan a magyaroknak. Ezért harcolt az is a "pálinkaszabadságért" az is, akinek egy korty alkohol sem csúszott le a torkán. Ha még mindig van, aki nem érti, vagy nem tudja: a szabad pálinkafőzést a Habsburgok tiltották be kis hazánkban, és a kiegyezéskor is követelés volt. Az elutasítás azt jelenti, hogy az ország függetlensége és szabadsága nem teljes. Nagyon sok ember érti ezt az üzenetet, és elég nagy butaságot csinált az EU, hogy olyan embereket is maga ellen hangolt, akik eddig nem foglaltak állást, a kemény magot meg sikeresen felvadította még jobban. Erről, aki magyar, az soha sem mond le, mert ez a magyarságról és a szabadságról való lemondást jelentené. Persze a családi kötelékek lazulásával talán kevesebben értik miről van igazán szó. A lényeg nem a pálinka!
moricka13
2015. október 14. 06:52
Aki akarta, régen is megfőzte és meg is itta /sajnos/. Veress is kapott egy jogosítványt a pálinkához? Ha és amennyiben Horn-Medgyessy-Gyurcsány megtette volna, autentikus pálinka-miniszter lehetett volna a Szanyi.
Peter8811
2015. október 14. 05:41
Azért bukott el mert a pálinka forradalom után rögtön meg kellett volna alakítani a pálinkatanács köztársaságot, de lehet az is elbukott volna mint ti a patkánytanács köztársaságotok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!