TV2-ügy: Fonyó szerint természetes, hogy Simonék védik az álláspontjukat

2015. október 16. 17:59

Yvonne Dederick és Simon Zsolt nem emlékszik arra, hogy megállapodást kötöttek volna Fonyó Károllyal a TV2 elővásárlási jogáról, egyben abszurdnak és műbalhénak nevezték a helyzetet. Fonyó Károlyt mindez nem érdekeli, és természetesnek tartja, hogy a két vezető védi az álláspontját.

2015. október 16. 17:59

Nem foglalkozik Yvonne Dederick és Simon Zsolt Tények.hu-nak adott interjúval Fonyó Károly, aki az Origónak úgy fogalmazott: ugyan nem igaz, amiket állítanak, de szerinte természetes a reakciójuk, mert azzal mégsem állhatnak a nyilvánosság elé, hogy rosszul emlékeztek, és eladtak valamit, ami nem is volt az övék; mint ahogy az is természetes, hogy védik álláspontjukat, amivel talán a csatornán belüli bizonytalanságot igyekeznek tompítani. Fonyó Károly megismételte: övé a csatorna, a szerződésük egy bonyolult jogi konstrukció, ahogy valószínűleg Vajnáéké is, így biztos a jogvitában, és majd az illetékesek eldöntik, hogy kinek van igaza.

Yvonne Dederick és Simon Zsolt az interjúban egyébként egyebek mellett arról beszéltek, hogy egyelőre ők a tulajdonosai a TV2-nek, és amíg le nem zárul az Andy Vajnáékkal kötött tranzakció, addig ügyvezetőként is ők irányítják a csatornát. Azt pedig abszurdnak nevezték, hogy a TV2 Media Group Holdings Kft.-t megvásárolta a Megapolis Media Zrt. Mint megjegyezték: emlékeznének rá, ha aláírtak volna egy elővásárlási jogról szóló szerződést. A két vezető szerint a „műbalhé” nem lesz hatással a csatorna működésére.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoziusz
2015. október 17. 10:13
Èn beèrnèm már azzal is, hogy amíg nincs bírósági döntès felfüggesztik a tv2 összes csatornáját. Műsorszünet. :)
Vagasiferikeee
2015. október 17. 10:13
Ki a bránert érdekel kié ez a fos tv2.
Tintamin
2015. október 17. 09:16
A közmilliárdokból kistafírozott vén kéjenc meg a hózentróglis szánkóbajnok vitatkoznak a nép ópiumán. Örülök, hogy végre saját oligarcháink is vannak, rengeteget fizettünk nekik ezért...
mákgubó3
2015. október 17. 09:15
Maffiamódszerek, maffiaalvezérek maffiamagyarország....:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!