Európa nem kér Orbán pávatáncából

2015. október 06. 15:36

Kudarcos az, amikor bárki külső erőben bízik a magyar diktátor leküzdésének frontján, de az is, amikor valaki tüzeli Európát Orbánnal szemben, majd rendszeresen megtorpan, ha tétre fordul az ügy.

2015. október 06. 15:36
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
MTI OS

„Az Európai Parlament nagyfokú bölcsességről tett tanúbizonyságot, amennyiben most nem vette napirendre a magyar kormánnyal szembeni szankciókra vonatkozó liberális kezdeményezést, s ezáltal nem teremtett rendszeres fórumot Orbán Viktor gusztustalan törekvései reklámozására. 

Tavasszal már kiderült, nagy hiba volt felülni Orbán halálbüntetéses provokációjának, és – ha percekre is, de – beengedni őt az európai szalonba.

Egy EU tagországgal szemben csak négyötödös erővel lehet szankciókat foganatosítani. Annál viszont jóval erősebb Európa, mintsem, hogy valóra váltsa Orbán álmát, azaz Magyarország kiszakítását az EU-ból.

Az a tényszerű realitás, hogy senkinek nincs nagyobb hatalma Orbán eltakarítására, mint a magyar népnek. Kudarcos az, amikor bárki külső erőben bízik a magyar diktátor leküzdésének frontján, de az is, amikor valaki tüzeli Európát Orbánnal szemben, majd rendszeresen megtorpan, ha tétre fordul az ügy.

A magam részéről nem kívánok kétszínű játékokban részt venni! Nem fogadom el, hogy Orbán tetszése szerint sanyargathassa a magyar népet, minthogy egyesek furcsa mód azt várják el Európától, ne szankcionálja az európai értékeket cinikusan meggyalázó magyar kormányt, még a biztosított EU-források fideszes elsíbolásása dacára sem! 

Európai magyar képviselőként azon voltam, vagyok és leszek, hogy a jogszabályok erejével szabadítsuk ki a magyar államot a Fidesz-maffia fogságából, egyszersmind zárjuk el az Orbánt és barátait tápláló EU-s pénzcsapokat. Anyagilag kell ellehetetleníteni a főkolomposokat! Ez sokkal nehezebb feladat, mint a forradalmi hév diktálta populista fontoskodás, de – előre tekintve – a tolvajok kezének megkötése ígér valódi megoldást a magyar nép javára.

A segítség legyen európai, a feladat viszont a miénk, magyaroké!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rimimandiner
2015. október 07. 12:22
Használd ki öregem ami hátra van a képviselőséged idejéből, tárazz be otthon piából rendesen, mert a következő választások után semmilyen parlamentben nem leszel benne, és tekintettel arra, hogy normális vállalkozás egy ilyen részeges f...kalapot nem alkalmaz, jövedelem nélkül maradsz. Ergo piálni sem fogsz tudni, tehát tartalékolj... Másrészt, most sem kíváncsi a véleményedre senki, miután egy még nagyobb senki leszel, mint amilyen most vagy, végképp semmit nem fog számítani, hogy mit mondasz.....
Peter8811
2015. október 07. 10:04
A vén Európa vagy a részeges Európa?
pipitér55
2015. október 07. 09:48
Ezt az okádékot! Mindig tud azért még valami magvast az aktuális napi delíriumi hányásából előhúzni. Melyik európai szalon fogad egy ilyen kis pöcst, mint te, a sarki kricsmi, ahol odaragadsz a piától fröcskölődő nyáladba, és ahol pávákat vizionálod?! Csodálkozni fogsz kis pöcs, de a magyar nép benneteket a hazájukat lejárató, eláruló, hazug, hatalomra éhes senkiháziakat akarja már végre kivágni innen, de jó messzire --- elmasírozgattok egészen Szíriáig!
Redbaron
2015. október 07. 09:37
Belőled se kérnek szanyimaci!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!