Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Gyurcsány röpiratáról és silányozásáról

2015. október 26. 21:57

Gyurcsány sokadszorra nem látja, nem érzi, nem akarja belátni, hogy ez így nem fog menni.

2015. október 26. 21:57
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Szabó Tímea blogja

Nem szeretném a szerepemet eltúlozni, de az a vélemény, amit Gyurcsány Ferenc legújabb – tartalmában már igencsak ismert és sokszor hallott – röpiratáról mondtam, az ma nem egészen kisebbségi vélemény. És nem csak a baloldalon, hanem a kormányt váltani akaró sokaság körében. Erre azzal a sértődöttséggel reagálni, amellyel Gyurcsány Ferenc tette a Klubrádióban, nem nagyon szokás egy felelős, nyugodt politikustól.

Pár idézet az interjúból a politikustól, aki tegnap »párbeszédre« hívta az ellenzéket:

DK »ma Orbán legegyértelműbb ellenzéke«;

»Tessék jobbnak lenni, mint a Demokratikus Koalíció, és csókoltatok mindenkit«;

»mindenki kicsikét térjen észhez«;

»mindenki kicsit szálljon magába«;

»Bolgár úr, ne nyafogjon maga is«

»Önnek és a Klubrádiónak van ebben felelőssége«

»Maga ezekkel a kérdésekkel, beszáll a karaktergyilkosságba«

»Akiknek hat év után a gyurcsányozás jut az eszébe (…), azok én szerintem középszerű emberek, (…) a többséget silánynak is gondolom.«

»Most azt gondolom, hogy vakvágányra tévedt, de velem nem lesz könnyű dolga, úgyhogy folytathatjuk ezután a beszélgetést.« 

»A perc emberei foglalkoznak a fecsegéssel.«

Stb.

Nem tudom, hogy az ország mekkora része lett »lesilányozva«, de a DK-n kívüli világ elég jelentős sokasága; azok, akik nélkül nincs és nem lesz kormányváltás. Több mint bántó szavak, több mint méltóságot sértő szavak ezek. És Gyurcsány nem fog tőlük bocsánatot kérni, ugyanis ismét az »aki nincs velünk, az Orbánnal van« logikájával érvelt. Sokadszorra nem látja, nem érzi, nem akarja belátni, hogy ez így nem fog menni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. október 27. 12:13
Paraziták egymás között..
Gull Wing
2015. október 27. 11:41
Két szerencsétlen ballibcsi, egymást izélgeti. Ez a legfőbb problémájuk. Micsoda selejtek.
crydog
2015. október 27. 10:11
Bocsánat kedves Fletó de a "gyurcsányozás"-t mint politikai fogalmat (törtető, hatalomvágytól félőrült, egymásra épülő hazugságok és csúsztatások milliőjében, demagóg szónoklatokkal magyar- és nemzetellenes köntösbe bújtatva), a te elmebajos viselkedésed hozta be a köztudatba. Kitűnő példa aerre az a gondolkodás hogy aki nem velem ért egyet az "silány ember". Nem Fletókám - te vagy silány.
lucabrasi
2015. október 27. 09:57
Bolhák
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!