FÖLDI LÁSZLÓ, GYERE, INTÉZZÜK EL EZT ODAKINN!

2015. október 19. 11:05

Én remekül főzök, takarítok, meg egy iskolás gyereket is nevelek, (a munkám nőként nyilván nem annyira releváns a kormánypárti férfiaknak), de asszem belefér még az időmbe, hogy felajánljam Földi Lászlónak, hogy álljon már ki velem, és nézzük meg, ki nyer! Menjünk ki, aztán intézzük el ezt egymás között. Rendesen, férfi a nő ellen.

2015. október 19. 11:05
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Mondja itt ez a Földi László, hogy Angela Merkelnek le kellene mondania, mert nő még nem nyert háborút. Elgondolkodtató. Most eltekintek azoktól a rögtön felmerülő kérdésektől, hogy milyen háború van pontosan és hol, vagy, hogy ki az a Margaret Thatcher, vagy hogy nézzük inkább azt, hogy hányszor indított el nő háborút, ha már ugye azt meg kell állítani. 

Én remekül főzök, takarítok, meg egy iskolás gyereket is nevelek, (a munkám nőként nyilván nem annyira releváns a kormánypárti férfiaknak), de asszem belefér még az időmbe, hogy felajánljam Földi Lászlónak, hogy álljon már ki velem, és nézzük meg, ki nyer! Menjünk ki, aztán intézzük el ezt egymás között. Rendesen, férfi a nő ellen. De addig is, amíg felkészül, »csakhalkanmondom«, hogy tekintsen már el bármilyen nyilvános szerepléstől! Tűnjön el a közéletből, menjen inkább Orbánnal ultizni, nőktől csöndben rettegni, vak komondorokkal játszani, vagy amit maguk, kőkorszakban lemaradt férfiak szoktak. Ostoba, gyáva emberek maguk, akik állandó gyűlöletet szítva és macsó álarcuk mögé bújva próbálják leplezni, hogy képtelenek egy élhető országot teremteni, ahol csökken a szegénység, ahol nem a haverokra és stadionokra, hanem a nincstelenek felemelésére, az ápolók, pedagógusok, bölcsődei dogozók fizetésére költjük a közvagyont.

Na mikor és hol legyen, László?

Osszátok meg ti is, hogy biztosan eljusson a felhívás Földi Lászlóhoz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 271 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cs__
2015. október 21. 15:36
Egy kicsit (nagyon) túl tolta a szerző, de ennyi idióta komment! Itt kompenzáltok, hogy ha otthon kettőt morog az asszony, akkor már húzzátok a papucsot?
Bazijoe
2015. október 20. 19:26
Pont, hogy ez a Szabó Timea szit hangulatot és a kirekesztést. És Földi Lászlóval teljes mértékben igazat tudok adni, de azért ne felejtsük el, hogy kivétel erősit a szabályt, biztos van olyan nő, aki képes kristálytiszta logikával érzelemmentesen. De ezek szerint Merkel nem az a nő.
milláscsupor
2015. október 20. 09:10
Timike, lehagytad a dicsőséglistádról a gimnáziumi angoltanárod farkára való rárablást. Az volt ám csak a mutatvány.
zőldsas
2015. október 20. 07:15
Kislány! A szobából kiszorultál? Ezentúl már csak az utcán szopsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!