Válaszd a robotot!

2015. október 22. 14:45

Megoldottam a Nagy Magyar NINCS KISEBB?! Problémát.

2015. október 22. 14:45
Rajcsányi Gellért
konzervatívanarchista

Megoldottam a Nagy Magyar NINCS KISEBB?! Problémát.

Az Astoria teszkóban van két pénztárautomata, mindig jól szórakozok, amikor a lakosság, akár egy-két tucatnyian is, sorban áll a pénztárosnál, az automatáknál meg nincs senki, és egy percen belül már kifelé tartok a boltból.

Ma vettem egy doboz kólát egy tízezresért, a robot meg szépen visszaadta a kisebb címleteket meg az aprót. Nem volt se szájhúzás, se égre emelt tekintet, nem hívta ki a Főnökasszonyt sem, és nem hangzott el a jól ismert Nincs kisebb?!?! kérdés sem. 

Egy nemzetkarakterológiai problematikával kevesebb!!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. január 19. 19:14
Mióta Pay-pass-al lehet fizetni, annál nincs gyorsabb - pláne nem a készpénz.
Tyrker
2016. augusztus 27. 20:37
Az a te bajod, ha ilyen jelentéktelen dolgoktól is agybajt kapsz.
Csomorkany
2015. október 26. 17:10
Ha csak fixen bedobozolt áru van nálam, pl. kóla, vagy macskaeledel, akkor OK, de ha már mindenféle bizonytalan állagú dolog (hús- és tejtermékek, pékáru, zöldségek), akkor a robot elakad, én meg jobban szeretnék egy emberi pénztárostól blokkot, amikor szembe kell néznem a zord biztonsági őrökkel. Szóval ez jelenleg még csak kisegítő technika. Ja, a jelen architekturával erre is van tervezve: nincs futószalag, ahová kipakolhatnám a cuccost, így akkor kezdem a kipakolást, amikor az előttem lévő vásárló végzett. Így villámgyorsan igen hosszú sor tud kialakulni. Azért nem, mert tényleg csak azok a kivételes vásárlók választják ezt a módot, akik nem vettek olyat, amivel bármi bizonytalanság van.
kuwiq
2015. október 23. 17:57
Mindaddig gyorsabb, amíg a nép egyszerű, de tapasztalatlan gyermekei eléd nem kerülnek, mert akkor eltarthat egy darabig a dolog. Na és persze, ha nem veszel alkoholt, mert akkor várnod kell, míg nem hitelesítenek 18 felettinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!