Tűzoltás vagy tűzparancs?

2015. október 08. 21:19

A megindult bevándorló tömeg ellen a Földközi-tengeren (csakúgy a görög partoknál) elrettentő módon kell fellépni, mert máshogy már nem lehet őket megállítani.

2015. október 08. 21:19
Pap Krisztián
Magyar Nemzet

Nem kétséges, hogy Európa az egyik legkomolyabb kihívással néz szembe a II. világháború óta, és ha ez a helyzet nem fogja önvizsgálatra késztetni az EU vezetőit és meghatározó alakjait, akkor semmi. Európának végre a sarkára kellene állnia, hogy gyors, határozott, és ha nem megy másként, akkor kemény intézkedésekkel a jelen fenyegetéseit elháríthassa, és ne csak tüneti kezelésekre menjenek el az erőforrások. Valószínűleg Renzinek igaza van abban, hogy a megindult bevándorló tömeg ellen a Földközi-tengeren (csakúgy a görög partoknál) elrettentő módon kell fellépni, mert máshogy már nem lehet őket megállítani, azért sem, mert érzékelhetően a háttérből irányítják, pénzelik ezt az áradatot. Legalább ekkora dilemmát okoz a szárazföldi, balkáni menekültútvonal, amelynek első védfala mi lennénk, mivel a görögök láthatóan semmilyen ellenrendszabályra nem képesek.

Mivel a migránsok fő célpontja Németország, nem lehetetlen, hogy van némi szándékosság is a görögök engedékenységében. Európa rohamos tempóban iszlamizálódik, Franciaországot ilyen értelemben gyakorlatilag »elveszett« országnak mondhatjuk, hacsak nem történik ott valami gyökeres fordulat, amire alig van kilátás, és most úgy tűnik, Németország van soron. Európa végső erőpróba előtt áll, mert egy meggyengült, roskatag keresztény civilizációt kell megvédenie egy elkeseredett, dühös és öntudatlan muzulmán áradattal szemben. Nem- csak egy vallási illúzió védelméről van szó azonban, hanem egy olyan európai múlt védelméről, amelynek kiépítése túlságosan sok szenvedésbe és vérbe került, és amelynek védelmében már annyi áldozatot hozott és hoz a magyarság is, hogy azt néhány tehetetlen európai vezető miatt nem szabad kockára tenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2015. október 09. 13:37
Röhej az egész. Hadihajók mint mint békegalambocskák. Tisztára az Eufémia, ahogy azt Czakó már évtizedekkel ezelőtt, évtizedekkel a Kazohinia (Szathmáry) után megírta ...
boszorkánypöröly
2015. október 09. 09:49
Ez nem egy Pap Krisztián cikk (ki az a Pap Krisztián?), hanem az ФСБ magyar nyelvű sajtóközleménye.
ördöngös pepecselés
2015. október 09. 08:43
az árulókat sohasem könnyű elkapni de ha sikerül akkor jön az akasztófa a liberálisokkal is ez a helyzet vagy az elárultak lógatják fel őket vagy a beözönlők ha többségbe kerülnek
Brigadéros
2015. október 09. 07:36
Már korábban ajánlottam, hogy az arab országokban az osztrák halálkamion ajtajának kinyitását követően készült képeket kellene óriásplakátra tenni. Amúgy meg az eu-s országok tengeri határain kellene visszafordítani a hajókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!