Liberálisok bibliája

2015. október 28. 17:28

A liberálisok tízparancsolata addigra azonban már az egész világon elterjedt. A liberalizmus életszemlélete és gyakorlata a társadalmi élet minden területét megfertőzte.

2015. október 28. 17:28
Németh Tamás
reposzt

„A Liberálisok bibliájának további sorsa is csak nagy vonalakban ismert: Valószínűleg egy Krisztus iránt elkötelezett keresztyén rejthette el azzal a céllal, hogy ezzel is megakadályozza az etikai tévtanítások elterjedését. Egy 21. századból származó tanulságos legenda szerint ez a keresztyén ember halála előtt lezárta a keményfedeles könyvet, kulcsát a faluja határa szélén álló, a környék egyik utolsó feszületén lévő Krisztus kezébe tette, lelkére kötve, hogy vigyázzon rá, senkinek ne adja oda! Az volt a végrendelete, hogy a koporsóban a könyvet tegyék a feje alá, egy fiatal korában elkövetett nagy és titkos bűne miatti vezeklés céljából, hogy soha ne legyen nyugodt az örök pihenése...

A liberálisok tízparancsolata addigra azonban már az egész világon elterjedt. A liberalizmus életszemlélete és gyakorlata - a média (könyvek, filmek, televízió, internet) jelentős szerepvállalásának is köszönhetően – a társadalmi élet minden területét megfertőzte. Európában a 21. század első évtizedeiben lezajló népvándorlási hullám, ezzel együtt az iszlám terjeszkedése, valamint a totális erkölcsi és társadalmi anarchiába süllyedés valósága ébresztette fel a jövő iránt felelős társadalmat és a keresztyénséget, hogy csak akkor van reális alternatívája a megmaradásnak, ha nagyon komolyan veszi a Tízparancsolatot, visszatér Isten igéjéhez és Jézus Krisztushoz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2016. augusztus 09. 05:55
A liberalizmus az értéknélküliség értékrendszere.
tango47
2016. július 11. 11:37
Tegnap láttam egy liberálist az "észhez tért" HírTV-n. Hogy miből tudtam rögtön, hogy ő liberális? Egyszerű: amikor Usztics Mátyás kimondta Vona Gábor nevét, akkor a mi liberálisunk kirohant a stúdióból. Igaz előtte egy polgármester foglalkozású egyed jó példával járt elő, mert - a tolerancia nevében - példát mutatott neki a teendőket illetően. Igaz, később mindketten visszakullogtak (gondolom a stúdió ajtajában közölhették velük, hogy így fuccs a gázsinak), bár ne tették volna.
balbako_
2016. április 13. 18:59
Megtalálta levelezőtársunk egy kurta mondatban összefoglalta a liberalizmus lényegét "Egy balliberális nem olt tüzet, hiszen a tűznek joga van égni. Majd felépítjük megint."
Zokni
2015. november 23. 16:36
Kedves Fedor! "Meg kéne különböztetni az eredeti liberalizmust napjaink ...liberalizmusától." - írja. Ne tudálékoskodjon. Sem arról, sem erről Önnek halovány segédfoggalma sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!