Munkát keresnék külföldön

2015. október 15. 09:29

Munkát keresnék külföldön. Aki külföldön él és lakótársat keres, írjon privátban, beszállnék a költségekbe.

2015. október 15. 09:29
Molnár F. Árpád
Facebook

Munkát keresnék külföldön. Aki külföldön él és lakótársat keres, írjon privátban, beszállnék a költségekbe. Mindegy, hogy nő vagy férfi keres lakótársat, az is, hogy nyugdíjas, takarító, bébiszitter, tanár, keresztapa vagy bérgyilkos, szó szerint az is mindegy, hogy civil, katona, CIA-s, Al-Kaidás, moszados, FSZB-s, libériai vagy az Iszlám Állam terroristája, hogy Bassár el-Aszad vagy Barack Obama híve, hetero, leszbikus vagy meleg, 30 éves, 60 vagy 120, csupán egyetlen szempont, hogy általában ne legyen 30 évnél fiatalabb nő, mert átlagban ott található leggyakrabban szalmalángszerű ötletelés és labilitás, nekem pedig nem az a célom, hogy 1-2 harcias szexéjszakáért külföldre utazzak, hanem hogy munkát keresve legalább 30 napig, maximum pl. 100 évig külföldön ragadjak. Függően a lehetőségektől.

Tapasztalataim szerint a 30 alatti nők átlagban akkor megbízhatóbbak, ha a szexiparban dolgoznak. Egyébként az emberek - nők és férfiak egyaránt - átlagban annál stabilabbak, minél magasabb az életkoruk.

Aki tehát külföld tekintetében segíteni tud - függetlenül attól, hogy mik a céljai, ami terjedhet a költségmegosztástól az elnökgyilkosságig - valamelyik privát vonalon keressen.

*

Molnár F. Árpád önbevallása szerint a „világ legnagyobb tényfeltárója” és a „világ legnagyobb Echelon-tanúja”, mint arról Gyurcsány Ferenccel készült közös képe alatt is megemlékeztünk. Videós „tényfeltáró” munkássága még rapdalt is ihletett.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználó név
2015. október 16. 05:21
Molnàr Fasz most azzal probàl dicsekedni, hogy egyszer àllitolag sikerult megbasznia egy 30 koruli kulfoldi csajt. Gratulàlok!
Akitlosz
2015. október 16. 01:01
Ez a magánhirdetés ugyan mitől közügy? Eléggé el vannak borulva a Mandiner szerkesztői. Le kellene tiltani a fészbukkot a szerkesztőségben. Ott nem sok hasznosat találnak. Amit meg találnak, azt jobb lenne innen mellőzni.
robbietaylor
2015. október 15. 21:12
Már csak az a kérdés nyugaton van e betöltetlen "legfőbb Echelon tanú" állás, hogy legyen hol elhelyezkednie.
Josephine Mutzenbacher
2015. október 15. 19:53
Jó szórakozást..:) https://www.youtube.com/watch?v=HIcsYeSEDuw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!