Postára ötször

2015. október 18. 16:01

Ha befizetném huszonkettedikéig a telefont és a szemetet, biztos, hogy addig nem jön meg a villany-, a gáz- és a vízcsekk.

2015. október 18. 16:01
Cséfalvay Attila
Kisalföld

A szolgáltatót azonban ez nem érdekli, a csekket mindenki máskor küldi, s természetesen a feladási határidő sem ugyanaz. Megnéztem: legutóbb a telefonszámlát szeptember 22-ig, a szemétdíjat szeptember 24-ig, a villanyszámlát október 2-ig, a gázt október 5-ig, a vizet október 6-ig kellett feladni. Ezzel csak az a gond, hogy ha befizetném mondjuk szeptember 22-ig a telefont és a szemetet, tuti, hogy addig nem jön meg a villany-, a gáz- és a vízcsekk. Ördögi kör. Ha megvárok minden számlát, hogy egyben egyenlíthessek, akkor szinte biztosan kicsúszom néhány határidőből. Amennyiben kések például a telefonszámlával, SMS-t küld a szolgáltató, amiért hétszáz forintot számol fel.

Ha az internetes fizetésre akarnak rászorítani, zseniálisan csinálják. Ha viszont egyszerűen csak az életünket bonyolítják, akkor vegye már fel valaki a telefont, hogy a többiekkel egyeztessen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. október 18. 23:29
Ez is egy olyan hülye, aki felveszi az atm-ből a készpénzt, hogy aztán megbízza a postát azok átutalásával.
1120
2015. október 18. 21:24
Ha valakinek nincs témája, az minek ír?
Wendriner
2015. október 18. 20:15
Kisalföld. Ugorgyunk!
Box Hill
2015. október 18. 18:17
Normális társadalomban nincs közüzemi posta monopólium. Ott legalább ötféle módon fizetheted számláidat, még telefonról is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!