Csúszás

2015. október 15. 13:22

Mentőautó szenvedett balesetet vasárnap a 85-ös főúton. A benne szállított idős beteg életét nem tudták megmenteni. Igen, a baleset ismét a Pereszteg és Fertőszentmiklós közötti szakaszon történt.

2015. október 15. 13:22
Bódvai Ildikó
Kisalföld

Akkor azt az információt kaptuk, hogy remélhetőleg még ebben az évben elvégzik a munkát. Most mindössze ott tartunk, hogy elindították a közbeszerzési eljárást. Az ajánlatok elbírálása és a kiviteli munkák ütemezése csak a lezárást követően, hetek múlva kezdődhet el. A tél vészesen közeleg és egyre többször lesz nedves az aszfalt. Csak remélni lehet, hogy a bürokrácia lassúsága nem követel újabb áldozatokat. Ráadásul nem is olyan egyértelmű, hogy most érdemes sürgetni a munkák elkezdését. Sokan emlékezhetnek még rá, hogy a kivitelezők évekkel ezelőtt, az út építésekor is belecsúsztak a télbe. A felületi problémákat később egy szerencsétlenül megválasztott technológiával igyekeztek kijavítani, így lett aztán igazán életveszélyes a hét kilométeres szakasz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!