Mintha

2015. október 30. 13:45

Az igazságszolgáltatás eljátszotta a maga szerepét. Nyomozott, vádolt és ítélt. És lesz ez még így sem. A show folytatódik.

2015. október 30. 13:45
A szerk.
Népszabadság

Végül is azt legalább már tudjuk, kinek a felelőssége, hogy a továbbképzésre Budapestre rendelt, rosszul felszerelt baranyai kisrendőrök századát a futballhuligánok egyesített serege percek alatt szétverte az MTV lépcsőjén. A helyszíni parancsnok hibázott. Épp ő járt arra, ő lett a parancsnok. Neki kellett volna pótolni hiányzó pajzsokat és sisakokat, gondoskodni az alárendeltjeiről, ha már a kormányok évtizedek óta nem tették meg.

Hogy ki vezényelte épp a legrosszabbul felszerelt századot a tűzvonalba, és hol voltak eközben a futballhuligánokkal hetente megmérkőző elit erők? Ez mellékes. Különben is: Gergényi és az alezredes nem csaptak a parancsmegtagadó beosztottjuk fejére. Ezért bűnösök. A parancsmegtagadó nem. Ő tanú.

Az igazságszolgáltatás eljátszotta a maga szerepét. Nyomozott, vádolt és ítélt. És lesz ez még így sem. A show folytatódik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!