Egy liberális sosem vonulna kolostorba, de a menekülteket mégis oda küldené

2015. szeptember 14. 15:44

Ennyire szorult már a helyzet, hogy ebbe az erkölcsi fertőbe száműznék az ártatlan lelkű muzulmán bevándorlókat? Nyissuk meg a kolostorokat? Örüljenek a liberálisok, hogy a sok gonosz csuhás be van oda zárva!

2015. szeptember 14. 15:44
Toronyház
Tutiblog

„Mert mégis mire számítanak, mi fog történni a bevándorlókkal a kolostorban? Újra kellene nézni/olvasni a Rózsa nevét, hogy az ott uralkodó állapotok felidéződjenek. A hivatalos liberális mainstream, amely minden egyes alkalmat megragad, ha bármely keresztényt a vallása miatt megalázhat, eddig rendre úgy definiálta a kolostorokat, mint ahol pedofil papok egymással és fiatal fiúkkal foglalatoskodnak. Ennyire szorult már a helyzet, hogy ebbe az erkölcsi fertőbe száműznék az ártatlan lelkű muzulmán bevándorlókat? Nyissuk meg a kolostorokat? Örüljenek a liberálisok, hogy a sok gonosz csuhás be van oda zárva, még a végén elárasztanák az utcákat, aztán meg a játszótereket!

A kolostorban különben is minden csak sértené a bevándorlókat. Milyen vallás az olyan, amely gyakorlatába beilleszti a borivást? Meghogy egy alkoholos ital Isten vérévé válik? Aztán ott az a sok szobor, meg festmény. Mindegyiknek arca van!

Inkább a menekülttábor, mint ez a gyalázat.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2015. október 03. 11:13
Nem koncentrációs,hanem gyűjtőtábor. Ja,hogy az ugyanaz? Akkor eddig miért neveztük mindenhol haláltábornak?
Berecskereki
2015. október 03. 11:13
Bezzeg Németország jobban teljesít. Náci koncentrációs táborba irányították a menekültek egy részét Németországban! http://vilaghalo.info/v/naci-koncentracios-taborban-a-menekultek/ A munka felszabadít, a piros szegfű a kapun meg elhozza a mennyországot. Röviden: Szabad madarak szárnyalása.
karakán
2015. október 01. 16:28
A liberogenyók újabb provokativ megnyilvànulàsa!!Beteg csürhe.....
Sulammit
2015. szeptember 28. 19:03
Ehhez hasonlókat, már sokszor hallottam. Nyissuk ki a templomainkat a hajléktalanok előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!