Belegondoltál már abba, hogy Rogán Antal honnan riogat európai kalifátussal?

2015. szeptember 02. 09:32

Hát a Pasa Parkból. Ahová már azelőtt beköltözött, hogy a Párisi udvart eladta volna két jordániainak.

2015. szeptember 02. 09:32
Szily László
Szily László
Cink

„Az élet a Nemzeti Együttműködés Kalifátusában sem olyan egyszerű, mint elsőre látszik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 02. 11:48
Mégis az SZDSZ akart mecsetet épiteni Budán.
august
2015. szeptember 02. 11:34
:)) Az nem tűnik föl a kedves cikkírónak, hogy egy jordániai pénzügyi befektető nem azonos kategória a zöldhatáron állított pengedrótos kerítésen ármászó napi 2000 illegális menekülttel? Nem értem miért kell mindent összemosni?Egyébként ha már brutálisabb párhuzamot akatna vinni, miért nem a kedves lefejezős alakulatot hozta a kedves jordániai befektetők mellé?
sagramor
2015. szeptember 02. 10:56
teljesen egyetértek azzal, amit rogán mond, csak az a baj, hogyha holnaptól minden bevándorló után kapna 10 forintot az antal, akkor ő lenne a legharcosabb menekültvédő. tipikus arrogáns, opportunista disznó.
nimfak
2015. szeptember 02. 10:52
az irigyseg rossz tanacsado. Ebben a rendkivuli helyzetben ossz kellene fogni, es nem egymast ocsarolni. A szethuzasban elenjaro liberalisoknak jo lenne kicsit most hallgatni, vagy irjanak verseket, addig sem artanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!