Kisokos: így csökkenti táborát a tudatos feminista

2015. szeptember 12. 19:55

Tegyél úgy nyugodtan, mintha a veled ellentétes véleményen lévők egyszerű, hülye idióták lennének, akik „vissza akarják küldeni a nőket a konyhába”.

2015. szeptember 12. 19:55
Szilvay Gergely
Mandiner

1. Használj olyan nyelvészeti torzszüleményeket, mint a „ciszheteró”, és az öt egyetemi és jogvédő haverodon kívül senki nem fog érteni. Főleg használj ilyeneket, ha amúgy költő vagy.

2. Tegyél úgy nyugodtan, mintha a veled ellentétes véleményen lévők egyszerű, hülye idióták lennének, akik „vissza akarják küldeni a nőket a konyhába”. Főleg akkor, ha az illető, akivel vitatkozol, sikeres nő, te pedig férfi vagy.

3. Tegyél úgy, mintha csak a feministák állnának ki a nőkért.

4. Tegyél úgy, mintha a családon belüli erőszak és a nőverés elleni küzdelem csak a feminizmus égisze alatt valósulhatna meg.

5. Tegyél úgy, mintha veled vitatkozó, antifeminista ellenfeleid nem ismernék el a feminizmus egyes eredményeit, ezzel együtt pedig mintha a nők helyzetének javulása pusztán a feminizmusnak lenne köszönhető.

6. Tégy úgy, mintha tényleg nem volnának semmilyen antropológiai különbségek nők és férfiak között („Természet”), amelyek bizonyos munkák, tevékenységi területek esetében befolyásolják, hogy inkább nők vagy férfiak választják; s mintha nem hallottál volna az erről szóló szakirodalomról, s ezzel tedd magad nevetség tárgyává.

7. Mutass példát abból a szemellenzős, faék egyszerűségű, lenéző hozzáállásból, amivel épp te vádolod a veled egyet nem értőket.

8. Játssz olyat, mint a japán katona a Kincs, ami nincsben: tégy úgy, mintha örökké tartana a nagy háború.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2015. szeptember 13. 12:49
Feminizmus = Érvénytelen válasz egy nem létező problémára.
Korszerűtlen Keselyű
2015. szeptember 13. 09:34
Antifeminizmus szelíden: http://alfahir.hu/a_letezes_maga_a_muveszet
egysegelem
2015. szeptember 13. 00:12
"2. Tegyél úgy nyugodtan, mintha a veled ellentétes véleményen lévők egyszerű, hülye idióták lennének" Nem kell ugy tenni, eleg elolvasni, amit a jobbermajmok osszehordtak itt ma, hogy lassuk, sok esetben ez a helyzet. Meg a fogalmakkal, alapdefiniciokkal sincsenek tisztaban.
Morgen
2015. szeptember 12. 23:18
Kíváncsi leszek arra, hogy mi lesz a feministák véleménye akkor, ha nem lesznek körülöttük férfiak és olyan erők sem, akik pénzelik az ötleteiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!