Itt nem létezik hiba

2015. szeptember 04. 11:10

Nem kell feltétlenül mindenkit áltatni, hogy jó az, amit csinál.

2015. szeptember 04. 11:10
Süveg Márk Saiid
Recorder

Van olyan a most megismert előadók között, akiről el tudnád képzelni, hogy később együtt dolgozz vele?


Az előbb említett Napokon egyik tagjával, Hubával már korábban is léptünk fel közösen slam poetry és verses esteken, egy szál gitárral kísér minket loop-pedál segítségével, nagyon élvezem azokat az előadásokat, különleges hangulatot varázsol a versek mellé Huba, vele biztos lesz még közreműködés, ami akár felvételre is kerülhet.

Mik a pályázók által elkövetett legjellemzőbb vagy legbosszantóbb hibák?  

Mivel ez egy jelenségkutató számomra, itt nem létezik hiba. Talán azt rontják el többen, hogy amikor komoly produkcióval indulnak, nem kérik ki elég vagy elég őszinte barát, rokon, ismerős véleményét, így nincsenek tisztában vele, valóban elég tehetségesek-e ahhoz, hogy egy ilyen versenyen komoly szándékkal induljanak el.

Mik a legfontosabb tanulságai számodra a munkának? Mi mindent hasznosíthatsz közülük, ha majd videót készítesz?  

Nem is a videókészítés szempontjából érdekes számomra a részvétel, hiszen amikor vizuális anyagot szeretnék készíteni, a legelső az eredetiség, az, hogy valami nem megszokottat, nem aktuálisan trendit, vagy tutira működő dolgot prezentáljak. Inkább azért fontos, mert megerősít abban, hogy az ember vállalja a véleményét amellett, hogy igyekezzen objektív és igazságos maradni, és ebbe beletartozik a szigor is: nem kell feltétlenül mindenkit áltatni, hogy jó az, amit csinál.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1514, 1848: PROTOBOLSI LÁZADÁSOK
2015. szeptember 24. 17:23
csak nem zsidó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!