Megszállás alatt Európa, az örökös ígéret földje

2015. szeptember 28. 11:23

Ami ma folyik, az nem más, mint különböző kultúrák összeütközése, és nem találkozása.

2015. szeptember 28. 11:23
Pusztay János
Magyar Idők

„Nem volna baj, ha végre belátnák itthon és határainkon kívül nagyhangú, felelőtlenül is felelős politikusok, hogy Magyarország az egyetlen európai uniós tagállam, amelyik komolyan veszi Schengent, amelyik azért épít kerítést, hogy Schengenen belül ne legyen szükség kerítésre sem a szó konkrét, sem átvitt értelmében. Ez utóbbi az elmúlt napokban – a korábbi nagyhangú, többnyire Magyarország–ellenes politikai kinyilatkoztatások ellenére – jelentősen sérült. Lásd a német visszavonulást, Ausztria megnyilvánulásait, a dán–német határ eseményeit, a dán–svéd konfliktust, Szerbiát, a magabiztosan nyilatkozó horvát miniszterelnököt és az egy nap alatt összeomló horvát támogatási rendszert, az államilag támogatott embercsempészetet Szerbia és Horvátország részéről és még lehetne sorolni. (...)

A kvótarendszer amúgy nem más, mint meghívólevél. Negyvenezerről indulva most már másfél százezer a tét, majd – mivel milliók várakoznak arra, hogy bejöhessenek Európába – ez a szám hamarosan több százezerre fog emelkedni. A határ a csillagos ég. Ebből a csapdából nagyon nehéz lesz kikecmeregni. Legjobb lett volna nem beleesni. Csakhogy a hamis liberális politika nagy úr. Az nagyon érdekelne, hogy a magyarországi független(nek álcázott) és ellenzéki sajtó képviselőinek kormány– és Orbán Viktor–ellenes megnyilatkozásaiban mennyi a pártpolitika és mennyi a szilárd meggyőződés.

Csak remélni tudom, hogy az Európa–pártiaknak mielőbb megjön a józan ítélőképességük, s lesz annyi erejük, hogy Európa megmentése érdekében hatékonyan cselekedjenek – leküzdve az európai intézmények magatehetetlen, ám fontoskodásban felülmúlhatatlan impotenciáját.A megszállás mikéntjéről Török Bálint és Fráter György tudna érdekes párhuzammal szolgálni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazsu
2015. szeptember 28. 20:15
Mire megjön az eszük T. Professzor úr, addigra már felesleges lesz. :(
Brigadéros
2015. szeptember 28. 14:02
Majd ha a valaki beköltözik a cigányok közé és ott él egy évig jól érezve magát, akkor elfogadom a kultúrák találkozását és nem kultúrák ütközésérő beszélek... ...Apropó, hány Fodor Gábor, Papp Réka Kinga, Mesterházy Attila, libbant újságíró, -és megmondóember, valamint rózsadombi jogvédő abszolvált már ilyen gyakorlatot?!?
Brigadéros
2015. szeptember 28. 13:47
Ez egy szóval leírva: honfoglalás. A gáz az benne, hogy mások a mi honunkat akarják elfoglalni, és a még nagyobb gáz, hogy egy csomó marha honfitársunk, és más rosszakarónk ehhez aktívan asszisztálnia akar...
*ufó*
2015. szeptember 28. 13:36
--Az nagyon érdekelne, hogy a magyarországi független(nek álcázott) és ellenzéki sajtó képviselőinek kormány– és Orbán Viktor–ellenes megnyilatkozásaiban mennyi a pártpolitika és mennyi a szilárd meggyőződés.-- Hát ez nagyon vicces, amikor az egyik közpénzen kitartott ribanc, a másik ribanc felől érdeklődik. Nagyon jó ez a Magyar Idők, remélem, lesz még sok cikk betéve a Mandinerre, hadd mulassanak az olvasók a fidesznyik bohócokon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!