Sajnálom és megbántam

2015. szeptember 12. 13:09

Úgy gondoltam, hogy a „sajnálom és megbántam” világos megfogalmazása annak, amit most érzek egy öntudatlan, félelem szülte pánikreakció miatt.

2015. szeptember 12. 13:09
László Petra
MNO

„Nehéz pontosan fogalmazni egy olyan helyzetben, amikor egy ember egész eddigi élete dől romba. Úgy gondoltam, hogy a »sajnálom és megbántam« világos megfogalmazása annak, amit most érzek egy öntudatlan, félelem szülte pánikreakció miatt. De talán ez még pontosabban kifejezi azt, amit most érzek: ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK A TÖRTÉNTEK MIATT AZ ÉRINTETTEKTŐL!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 297 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. szeptember 13. 22:29
https://www.youtube.com/watch?v=_4TTBYP7lFk nem rugott bele senkibe
várúr
2015. szeptember 13. 20:10
Remélem, a kisgyermekes anyuka László Petra mielőbb állást talál. Pokolba a libnyafokkal.
rimimandiner
2015. szeptember 13. 16:20
Máté 12:31 Azt mondom azért néktek: Minden bűn és káromlás megbocsáttatik az embereknek; de a Lélek káromlása nem bocsáttatik meg az embereknek. Máté 12:32 Még aki az ember Fia ellen szól, annak is megbocsáttatik; de aki a Szent Lélek ellen szól, annak sem ezen, sem a más világon meg nem bocsáttatik. Petra! Tehát van bűnbocsánat! Bocsánatot kértél, kész, vége, le kell zárni az ügyet! Az meg, hogy iszlamisták fenyegetnek, meglehetősen primitív dolog, hiszen őket nem érte akkora sérelem ,mint amivel fenyegetnek téged, ráadásul bocsánatot kértél! Ebből is látszik, hogy semmi helye az iszlámnak Európában!!!
kuwiq
2015. szeptember 13. 15:53
Íme , egy szép példa, mit tesz az adrenalin időnként az emberrel, ezen a szerencsétlenen röhögött hetekig fél Európa. Videotalálatok erre: vidal juve real▶ 0:11 www.youtube.com/watch?v=z-oB-j7G11U 2013. okt. 23. - Feltöltötte: BestSport Vines Best fail of the soccer history! Epic Double FAIL-http://youtu.be/KBLPytFbrQA Subscribe for more ... Szándékosan nem hiszem, hogy valaki képes tiszta erőből a földbe rúgni, de ki tudja. És láthatóan nem csak rutinból reklamálta a büntetőt... Adrenalin, kartársak, ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!