Embertelen 22-es csapdáját játszik a kormány a menekültekkel

2015. szeptember 15. 16:26

A menekültek jóhiszeműen és jogkövetően bejönnek a tranzithelyekre, és lényegében minden ocsmányságot elkövet velük szemben a kormány, amit elkövethet.

2015. szeptember 15. 16:26
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Amit az új törvények bevezetése után a magyar kormány csinál embertelen és jogilag is abszurd. Egy olyan helyzetet hozott létre, amelyben meggátolja, hogy a menekültek áthaladjanak az országon. A kormánynak hétfőn az EU-s belügyminiszterek tanácskozásán lényegében lehetősége lett volna elfogadnia azt az ajánlatot, amely 54 ezer menekültkérelmi lejárást átvesz Magyarországtól, és ezzel 0-ra söpri ki az országra háruló terhet. Orbánék máshogy döntöttek. Ők a menekültek ellen harcolnak.

Ahelyett, hogy az EU a tagállamok döntő többsége által szorgalmazott megoldásba állt volna bele, a kormány inkább magyar megoldást választ, vagyis inkább fideszest.

Aki Szerbiából jön és menekültkérelmet nyújtott, be megkérdezik tőle, Szerbiában benyújtott-e kérelmet, ha igen, visszaküldik az eljárás lefolytatására, ha nem, elutasítják a kérelmet pár óra papírmunka után, arra hivatkozva, hogy Szerbia biztonságos ország. Szerbiát a magyar kormány egy törvénnyel nyilvánította biztonságos országnak. Persze lehet fellebbezni Szegeden. De a menekülteket nem engedik be Magyarországra, így nem juthatnak el Szegedre a tárgyalásra, bár fellebbezni tudnak.Ellenben a fellebezés idejére, nem maradhatnak az országban Pluszban pedig a magyar kormány él azzal a lehetőséggel, hogy az összes kérelmezőt egy évre kitiltja a schengeni övezetből, mint amikor az irodalomtanárunk gyűlölte az osztályunkat, és levonta a maximum külalak és helyesírás pontot mindenkitől érettségin.

Tehát a menekültek jóhiszeműen és jogkövetően bejönnek a tranzithelyekre, és lényegében minden ocsmányságot elkövet velük szemben a kormány, amit elkövethet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
diófa utca
2015. szeptember 16. 09:28
ez a Jámbor minden mocskos magyargyülölőn túltesz..hazudik,csúsztat,szemrebbenés nélkül szemét rohadék!
toth
2015. szeptember 16. 02:34
Hitel ajánlat pénzt között, különösen súlyos [email protected] Hitel ajánlat pénzt között, különösen súlyos [email protected] Én vagyok az egyén, aki kínál pénzügyi hitelek segítségével a rászorulóknak. Kér egy kölcsön Ft 100.000 Ft 500 millió bárki képes visszafizetni azt kamatláb 3%. Azt is, hogy beruházás bármilyen jövedelmező projekt. Ha szükség van személyi kölcsön, hogy vagy emelje fel a tevékenységeket, hogy a projekt, vagy vásárolni egy lakást, kérem, forduljon hozzám, így tudok adni további részleteket a követendő eljárást megszerzéséhez a kölcsönt. Kapcsolat: [email protected]
Akitlosz
2015. szeptember 16. 01:55
1. Nem menekültek, hanem bevándorlók. 2. Nem jóhiszeműek, hanem törvénysértők. 3. Amit az EU "szorgalmaz" az nem megoldás, hanem olaj a tűzre. 4. A magyar kormány feladata az ország függetlenségének, határainak a megvédése.
Gonda László
2015. szeptember 16. 01:39
Jámbor(héber neved?) Te egy hücpe vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!