Jó dolog kemény csajt játszani

2015. szeptember 14. 08:10

Jó dolog kemény csajt játszani, főleg mert nálunk valahogy még mindig a pasiközpontú történetmesélés a divat. Interjú.

2015. szeptember 14. 08:10
Gryllus Dorka
Index

Nem félsz attól, hogy a Víkend miatt a rendezők beskatulyáznak női akcióhősnek?


Nem. Jó dolog kemény csajt játszani, főleg mert nálunk valahogy még mindig a pasiközpontú történetmesélés a divat. Ritkán adódik olyan alkalom, hogy egy nő vadászpuskával rohangálhat egy filmben. De szerencsés vagyok, mert nagyon széles palettáról kapok szerepeket. A legutolsó filmemben, a Die Kleinen und die Bösenben totál más vagyok, mint a Víkendben: egy cuki lány, aki csak úgy sodródik az életben, minden jó és tökéletes neki, miközben azt sem tudja, hol van. Úgyhogy nem érzem, hogy be lennék skatulyázva, eléggé különböző filmekben játszom, és remélem, a jövőben is sokféle szerepet kapok.

Hogy tudod összeegyeztetni a magyar filmeket és a hazai színdarabokat a külföldi karriereddel most, hogy már közös gyereket is neveltek Simon Kornéllal?

Megpróbáljuk összehangolni a városokat, ahol épp játszunk. Kornél most Győrben rendez, onnan néha este haza tud jönni Budapestre. Nekem szeptember végén Bécsben lesz egy színházi projektem, szerencsére a Budapest-Győr-Bécs-útvonal is könnyen teljesíthető. Hála istennek egyelőre azért mindig felváltva volt olyan elfoglaltságunk, ami miatt utazni kellett. Így valamelyikünk mindig tudott Somával lenni, amíg a másik forgatott vagy a színházban volt.

A Félvilágról is kérdezhetek? Kit alakítasz ebben a filmben?

Mágnás Elzának két cselédje van a filmben, én vagyok közülük az idősebbik. A banya. A Félvilágot Montrealban nagyon fogadták, én is csak kapkodtam a fejem, olyan izgalmasak a csajok. Amúgy is nagyon jó munka volt Kovács Patríciával és Döbrösi Laurával. És hát Kulka, aki akkorát játszott, hogy beszarsz! Iszonyúan jó színész, igazi világsztár. Kíváncsi leszek, mit fognak hozzá szólni a nézők.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2015. december 01. 12:06
Láttalak Dóra a Nőnyugatban. Harmatgyenge voltál. És, hogy Kulka világsztár lenne? Még magyar viszonylatban sem.
Szőke Ciklon
2015. szeptember 14. 14:23
Ki baszogatja ezt a nőt a szerkesztőségből, hogy ilyen gyakran beteszik a semmitmondó véleményét a mandinerbe. Valaki kíváncsi rá?
tevevanegypupu
2015. szeptember 14. 14:22
Hát muszáj tetézni és még hülyébbnek látszani? Nem volt elég az előző interjú? Mi az, hogy pasiközpontú film..jajj.
Finale*
2015. szeptember 14. 14:21
" És hát Kulka, aki akkorát játszott, hogy beszarsz! " En nem ertem ,hogy lehet ennek a nonek Gryllus Vilmos az apja ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!