Szívatás

2015. szeptember 03. 08:57

Egyelőre a rendőrök még tudják kezelni a helyzetet, de ismerjük a kormányt: hergelés terén bármire képes.

2015. szeptember 03. 08:57
Fekete Gy. Attila
Népszabadság

„Kormányunk szószólói szerint amúgy is a németek a felelősek mindenért. Miattuk szabadítottuk rájuk a menekülteket. Giró-Szász szerint az ő megengedőbb hozzáállásukról szóló híradások keltettek hiú reményt az úgynevezett illegális bevándorlókban. Giró-Szász persze nagyvonalúan elsiklott afelett, hogy ők erre még rátettek egy lapáttal azzal, hogy hétfőn kiengedtek majd ezer menekültet. Ahhoz persze már sem neki, sem a főnökeinek nem volt bőr az orcáján, hogy kiálljon a menekültek elé: Bocs, csak egy kicsit meg akartuk szívatni a sógorokat és a németeket, hadd tudják meg,milyen a modern kori népvándorlás. Hétfőn ezért volt szabad a pálya. Ma már újra komolyan vesszük az uniós szabályokat.

Pedig az, hogy a németek megengedőbbek-e, sem hétfőn, sem kedden nem befolyásolta a schengeni szabályokat. Ahogy Angela Merkel legszebb ígérete sem írhatja felül azokat. Aki mégis ezekre hivatkozva magyarázza, miért hagyott jogellenesen Németországba utazni több száz menekültet a rendőrség (avagy a kormány), az egyszerűen hazudik, nem mellesleg hülyének nézi az országot, és nem mellesleg a menekülteket.

Ők azonban, úgy tűnik, rosszabbul viselik az itteni kormány játékait, mint mi, akik már megszoktuk. Egyelőre a rendőrök még tudják kezelni a helyzetet, de ismerjük a kormányt: hergelés terén bármire képes. Legfeljebb majd kitüntetik a rendőröket, ha a kormány hülyeségei miatt fellázadt migránsokkal összecsapva megsérültek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. szeptember 03. 16:10
Ha erre a Fekete Gy. Attilára nézek, mindig két anatómiai fogalom jut eszembe róla, ráadásul egyszerre: az egyik a segg (glutosz), a másik a fej (kefalosz), ami által SEGGFEJ (glutosz kefalosz) lesz belőle, amely kifejezés ráadásul roppant szemléletes is: egy szétfolyó nagy segg, amelyen felül van egy kitüremkedés, egy dudor, amelyet némi jóindulattal fejnek is lehetne nevezni, és amelyen az intellektuális kapcsolatot egyetlen eszköz jelzi, a szemüvege.
tóth mária
2015. szeptember 03. 11:28
Nem volt ennek az igazmondónak valamilyen +kék fényes" ügye?
Vadjoe
2015. szeptember 03. 11:03
Hergelésért ti sem mentek a szomszédba, büdös komcsik.
Dénia
2015. szeptember 03. 10:07
Szerintem az hergel meg uszít, aki erre a helyzetre rászervez egy politikai tüntetést! Ráadásul egy migránsokat segítő alapítvány lép be most a belpolitikába. Amihez semmi köze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!