Na, honnan jött a Hitler-bajuszos Orbán ötlete?

2015. szeptember 10. 16:43

Mondjuk, annak azért van pontértéke, amikor egy magyar szerkesztőség Szlovákiából kap muníciót a hisztériához.

2015. szeptember 10. 16:43
Dévényi István
Válasz.hu

„Talán annyit, hogy ha már, akkor legalább valami önálló gondolattal ment volna le a Magyar Narancs szerkesztősége kutyába, hiszen a címlaptéma ötlete bő egy hete megfogant Marian Kamensky szlovák karikatúrista fejében.

Mondjuk, annak azért van pontértéke, amikor egy magyar szerkesztőség Szlovákiából kap muníciót a hisztériához.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2015. szeptember 11. 11:41
K. Dévényi! Az nem tűnt fel, hogy a két karikatúra között van még egy, eléggé nem elhanyagolható közös vonás: a modell? Nemzetünk vezetője.
marós
2015. szeptember 11. 11:41
A m.n. is azok közé tartozik, akik nagyban elősegítik a Fidesz győzelmét 2018-ban. Csak így tovább fiúkk.
baviki
2015. szeptember 11. 10:52
A magyar(?)narancs szerint Obán = Hitler! Működnek még? Mert ha igen, akkor nincs igazuk! Pár nap (hét) múlva is mőködni fognak? Szomorú! De nem azért, mert esetleg Orbán "kinyírná" őket, hanem azért, mert a magyarok nagy része bojkottálná ezt a nyomorult szennylapot! Miért szennylap? Már egyetlen dolog is elegendő: Orbánt hibáztatni a bevándorlók özönlése miatt, amikor "európa" prominensnek mondott vezetői nem tdnak/akarnak megoldás találni! Már sokszor úgy néz ki, hogy nem akarnak, mert akkor végképp Orbánnak lenne igaza, miszerint európát (nemcsak az uniót) kellene elzárni az iszlám elől!
kurbitalis
2015. szeptember 10. 21:12
Amúgy Dévényi Pityu nem egy ászlény. Hogy honnan lopták a silány, szürke ötletet, nem mindegy? Egyáltalán, számít, hogy egy alja szubkultúra mit óbégat, mit lop a velebeliektől?! Nem erre kéne ám fókuszálni, s közben egyet kuszálni. Az a lényeg, Dévényi, hogy a barom Slota is betolakodó ügyben összefog Orbánnal az EU briganti vezetőivel szemben! Ez nem tűnt fel mint lényeg, amúgy?! ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!