Ezt megnyerte Orbán

2015. szeptember 16. 13:44

Akárhogyan is, de kijelenthetjük, hogy így, a szerb állam hatékony segítségével, abszolút jól működik a magyar határzár.

2015. szeptember 16. 13:44
Dévényi István
Heti Válasz

A szerbek rugalmassága előtt le a kalappal, amilyen zökkenőmentesen álltak át a magyar határzár miatti új szisztémára. Hétfőn még Magyarország felé tartottak a migránsjáratok, ma pedig már mind megy a horvát határhoz. Feladat letudva, oszt jó napot. (…)

Úgyhogy akárhogyan is, de kijelenthetjük, hogy így, a szerb állam hatékony segítségével, abszolút jól működik a magyar határzár.

Viszont érdekes lesz figyelni, miként oldják meg a horvátok a napi több ezres emberáradattal együtt járó gondokat, nyilván sokkal európaibb és humánusabb módon, mint ahogyan az Magyarországon történt. De azért néhány nap múlva vessünk majd egy pillantást a zágrábi főpályaudvarra.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. szeptember 17. 11:22
A szerbek tegnap kimutatták a foguk fehérjét és ami a leg röhejesebb, hogy a srebrenicai vérengzés kivitelezőit, amikoris a szerbek a bosnyákok (muszlim vallású) ezreit (8700fő)irtották ki, a kődobáló muzulmánok megtapsolták. Persze lehet, hogy agysebész-, és részecskefizikus szakon, ahol a migránsok végeztek, nem tanították a közelmúlt történelmét.
pollip
2015. szeptember 17. 08:17
Már értem, miért engedi át magán Szerbia olyan segítőkészen a migránsokat. Hatalmas, több, mint 20%-os a munkanélküliség, a migránsok meg pénzt hoznak. Segítik a szerbek megélhetését.
Tiszafa
2015. szeptember 16. 23:34
Én sajnálom a horvátokat. Mégis csak velük éltünk több száz éven keresztül közös államban és a legnormálisabb viszonyban. Viszont ha kell, le kell zárni a magyar-horvát határt is. Ha a szlovének lezárják a teljes szovén-horvát határt, hát akkor már csak az Adria marad. És bizony tényleg a tengerbe kellene nyomatni a sok szarházi inváziós migráns. Olaszba csak nem tudnának átúszni és a halak is jól laknának.
Pandaka pygmaea
2015. szeptember 16. 23:07
Csak én nem értem ezt a címet és magát a cikket? A szerbek épp kikérik maguknak, hogy néhány vízcsepp átszivárgott az országukba. Faszé' nem állították meg a hőbörgő kődobálókat? A 6 éves gyerekek drótkerítésen történő átdobálását már nem is említve.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!