Az Orbán-kormány életre keltette a fasizmust

2015. szeptember 04. 19:31

A magyar kormány értékrendje az öncélú erőszak, a gyűlölet és a kirekesztés kultúráját tükrözi, amelyik az európai történelem legsötétebb korszakát idézi.

2015. szeptember 04. 19:31
Bokros Lajos
Modern Magyarország Mozgalom

„Az Orbán-kormány életre keltette a fasizmust...

Menekültek százai, ezrei menekülnének tovább Magyarországról. Jegyüket megvették, de vonat nem megy Ausztriába. Két napig a pályaudvarra sem engedték be őket, aztán mégis. Felszálltak, de átverték őket. Miért?

A kormány viselkedése teljesen értelmetlen és szégyenletes. Ha Orbán nem akar menekülteket, miért nem engedi át őket azonnal az országon, miért nem segíti őket abban, hogy áhított céljukat, Németországot elérjék?

Orbán azt mondja, hogy védi a magyar keresztény kultúrát. Azzal, hogy öncélúan fokozza szerencsétlen menekültek, köztük nők és gyermekek szenvedését? A keresztény kultúra a befogadásról, a megértésről, az emberi méltóság védelméről szól. A magyar kormány értékrendje viszont az öncélú erőszak, a gyűlölet és a kirekesztés kultúráját tükrözi, amelyik az európai történelem legsötétebb korszakát idézi.

Nem hallom a magyar keresztény egyházak tiltakozását...

A magyar nácik megtámadták a menekülteket a Keletinél. Az Orbán-kormány életre keltette és táplálja a fasizmus kultúráját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pap András
2015. szeptember 06. 11:41
http://www.bloombergview.com/articles/2015-09-02/hungary-s-xenophobia-europe-s-crisis Itt az eredeti. A "populista Orbán" feliratú, New Yorkban postázott lufit fasisztává fújja Lajosunk. (Nem az első, nem a második, harmadik Lajosunk, hanem utolsó, a legutolsó! A Bloomberg-fenomenon nem szereti a magyar kormányt, a magyart meg alázza, Uccsó Lajosunk pedig utálja a Fideszt, mert az bántotta őnagyságát. A cél: bukjon hát minden! Mohács előtt Miksa király nem nagyon szívelhette II. Lajosunkat, az akkori pénzügyi háttérhatalom, a német bankárok sem, mert Lajos megsértette, kiszorította őket. Nem is finanszírozták a magyarok megsegítését, a török előnyomulást az oszmán központba delegált képviselőik viszont annál inkább pénzelték, abban nagyobb biznisz volt. Miksa meg valahogy nem ért oda idejében Mohácsra, csak egy cseh bérgyilkos, aki a vesztett csata után jellegzetes tőrével meggyilkolta a menekülő magyar királyt a Csele pataknál, hogy az ország fejét is veszítse, ne csak egy csatát.)
neven
2015. szeptember 06. 10:12
Szegény Bokros még nem tünt el a politikai süllyesztőben? Az egész ország utálja...ja, igaz, csak a minoritás szoci-gyurcsány brancs, csőcselék kedvence!!!
balbako_
2015. szeptember 06. 05:32
Időnként ellenállhatatlan késztetést érez a mi Lajosunk, hogy bebizonyítsa ő az egyik legszarabb alak a magyar belpolitikában. (Gyurcsány még őt is alulmúlja!)
Akitlosz
2015. szeptember 06. 04:17
Ha nem nácifasisztázná tele, akkor talán részben még egyet is értenék vele. De így ebben a stílusban nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!