Már megint elkészült a Gyoda

2015. augusztus 18. 07:03

A Várkert Bazár sem készült el annyiszor, ahányszor eddig fölavatták. És ahányszor még ezután avatják... De lehet, hogy ráver Gyoda (magyarul: gyorstelepítésű drótakadály).

2015. augusztus 18. 07:03
Veress Jenő
Népszava

„A Várkert Bazár sem készült el annyiszor, ahányszor eddig fölavatták. És ahányszor még ezután avatják... De lehet, hogy ráver Gyoda (magyarul: gyorstelepítésű drótakadály).

Az elmúlt napokban – ha az állami médiának hinni lehet – folyamatosan kész lett. Teli gatyával hirdetik ki óránként a hadügyi illetékesek, hogy ennél készebb már nem is lehetne. A miniszterelnök által megálmodott határidő augusztus 31. De az nyilván lehetetlen, hogy magyar beruházás, a dolgozó nép pénzén ne készüljön el határidő előtt, ha ezer köz-Sztahanovot kell is dolgoztatni rajta.

Hétfőn például a honvédség Csongrád megyei 1-6 nevű munkacsoportjának parancsnoka jelentette be, hogy a Gyoda kész Ásotthalomtól Kübekházáig. Ez már csak azért is vicces, mert pont egy hete riportoztunk a helyszínen abból az alkalomból, hogy elkészült. Alkotmányunk ünnepére – azaz, mit is beszélek, Szent Istvánra – még sokkal jobban is elkészülhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2015. augusztus 18. 09:43
Mondjuk az érdekes, hogy rohannak a migránsok, egymást ölik a vonatokon a helyért, hogy átjussanak, mielőtt elkészül a kerítés. Az embercsempészek tarifája meg kétezerről ötezer euróra nőtt a kerítés miatt. Ezt egy migráns nő nyilatkozta a tévében. Pedig ugye mint tudjuk a bölcs ellenzéktől, aki még egy pár hete azt ugatta, hogy nincs is bevándorlási probléma, csak az Orbán találja ki, hogy uszítson, most meg azt ugatják, hogy a kerítés nem jelent semmiféle akadályt.
berzsián
2015. augusztus 18. 09:30
Hülye vagy Jenő!
mákgubó
2015. augusztus 18. 09:15
Úgy drukkolok hogy a Vezénylő Tábornok Úr parancsa, miszerint augusztus 31-ig álljon a GYODA a 175 kilométeren, sikerüljön!. Nagy nap lesz az a magyar népnek!:)
kzs2
2015. augusztus 18. 09:10
Ez nem egy átadó volt csak egy MTI-nek tett nyilatkozat! Semmi jelentősége nincs! A liberális média csinált belőle átadót ... Ráadásul a tájékoztató a vizes területeken és csatornákon megvalósítandó kerítésről szólt, amiről korábban még nem volt döntés ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!