Aki orbánabb Orbánnál

2015. augusztus 06. 18:17

Ez a személyiség pedig nem más, mint Pogácsás Tibor belügyi államtitkár.

2015. augusztus 06. 18:17
Veress Jenő
Népszava

„Ez a személyiség pedig nem más, mint Pogácsás Tibor belügyi államtitkár. Eddig azt hittük – mert erről szólt minden hír, megszólalás, beszéd és interjú, avatás és megtekintés, nóta a fonóban és a kormányablaknál, valamint az esti mese és a slágerlista, és minden focimeccs -, hogy a vallásalapító Mester, Orbán Viktor mindent (jobban) tud. Ahogyan szokás ma mondani: mindenhez is ért. (Most döbbenek csak rá, miért is utalhatta ki neki Pilátus elvtárs anno épp a Mester utcai lakást, aminek árából a maga Vatikánját megalapította.)

Orbán Viktor lett a világ esze, Mária országának megmentője. A magánvagyon megtagadója, fénylő csillagunk - vagy ahogyan a fizetett udvari bolondok írták: a Vezénylő Tábornok.

És így is volt ez szerdáig. De arra még ő sem számíthatott – mi meg azután végképp -, hogy egy egyszerű hamuban sült államtitkár lép elő a nemzet váteszévé. Tudniillik a belügy intellektuálisa Sormáson áperté bejelentette: egy-másfél évig tart csupán a menekültinvázió, oszt' vége. Európa csak bámulja Pogácsás arcát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. augusztus 07. 14:31
Aki hülyébbnél hülyébb, az ki lehet? Naaaaaaaaaa? Naaaaaaaaaaaaa? Van tipped? Nincs? Te, baszd meg.
malakka
2015. augusztus 07. 10:22
Azért az, hogy még azokban a gyűlölködéseitekben, ami nem kimondottan ellene irányul Orbán az etalon, már-már személyi kultusz jellegű. Pont olyanok vagytok, mint az elvakult Orbán-fanok, csak ellenkező előjellel. Hiába, nehéz leszokni róla, igaz?
Sörgyári megálló
2015. augusztus 07. 08:01
Aki pedig Kukoribb Kukorinál is: Veress újságíró persze mindenhez ért, azért ilyen nagy a szája. Illetőleg a csőrikéje, vagy hogy is hívják mi.
balbako_
2015. augusztus 07. 04:41
Aki hülyébb a hülyéknél Veress...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!