Kárpótlási Sziget-jegy Fletótól

2015. augusztus 07. 22:06

Véget ért a Demokratikus Koalíció nyereményjátéka, melyben a Sziget fesztiválra lehetett jegyet nyerni. Ez az igazi cukiságkampány: gumilövedék és vízágyú után fesztiváljegy.

2015. augusztus 07. 22:06
Ulicza Tamás
Jobbegyenes

„Véget ért a Demokratikus Koalíció nyereményjátéka, melyben a Sziget fesztiválra lehetett  »feleslegessé vált« jegyet nyerni. A demokratikus nyereményjátékot Gyurcsány Ferenc is lelkesen hirdette facebook oldalán, és kommentelők hada áldotta ezért »Ferit«.

Sokan sokféleképpen örültek a lehetőségnek, és egészen különböző módokon használnák a jegyeket, ha a szerencse rájuk mosolyogna. Volt olyan hozzászóló, aki lelamináltatná a jegyet és könyvjelzőnek használná »Miniszterelnök Úr dedikált szakácskönyvében«.    

Az egyik hozzászóló által csak »Önzetlen és bátorság mintaképe« (ilyen alakban) jelzővel illetett Gyurcsány Ferenc szinte már szentnek tűnt fel rajongói körében, és ehhez most sem kellett több néhány szigetjegynél (amit valószínűleg nem is saját jövedelméből ajánlott fel, hanem a DK aktivistái olyan kevesen lehettek, hogy ennyi megmaradt). Ennyire könnyen felejtenek az emberek? (...)

Ez az igazi cukiságkampány: gumilövedék és vízágyú után fesztiváljegy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. augusztus 08. 19:52
1971. augusztus 15-én szűnt meg az aranystandard, azaz a dollár aranyra válthatóságának lehetősége: ez a fejlemény alapozta meg azt a gazdasági válságot, amibe most a nyugati országok többsége került – írja Alekszej Mihajlov a gazeta.ru-n megjelent cikkében. 1965-ben Charles de Gaulle francia államfő amerikai tárgyalásain Lyndon B. Johnson elnökkel felajánlotta, hogy Franciaország 1,5 milliárd dollár értékben aranyat venne unciánként 35 dollárért. Johnsonnal közölték, hogy a dollárokkal megrakott francia hajó a new-yorki kikötőben várakozik, és egy hasonló rakományú francia repülőgép is landolt az USA-ban. Az üzlet akkor nem jött össze, válaszul de Gaulle kivonta a francia haderőt a NATO katonai irányítása alól és távozásra szólította fel a Franciaországban állomásozó idegen (amerikai) haderőt. Bár de Gaulle aztán elérte célját, s Franciaországnak végül is sikerült 3 ezer tonna aranyat vásárolnia Amerikától, de Gaulle 1965-ben váratlanul nehezen aratott győzelmet az elnökválasztásokon a szocialista François Mitterandal szemben. 1968-ban Párizsban lázongások kezdődtek, de Gaulle kijelenti, hogy Franciaország a polgárháború küszöbére jutott. Vannak, akik a mai napig úgy vélik, a CIA keze állt az 1968-as párizsi megmozdulások mögött, aminek következtében de Gaulle végül 1969 tavaszán távozni kényszerült az államfői tisztségből. Mondják, de Gaulle gondolkodására nagy hatással volt egy anekdota, miszerint egy árverésen egy Raffaello képért az arab olajat ajánl, az orosz aranyat, az amerikai elővesz 10 ezer dollár készpénzt és azzal fizet. Valójában ő csinálta a legjobb üzletet, hiszen az amerikai valójában 3 dollárért vette meg a képet, azért az összegért, amibe a 10 ezer dollárnyi papírpénz előállítása került.
2015. augusztus 08. 17:51
Mindenesetre a szemkilövők-szemfényvesztők gigászi (látszat)küzdelmében pillanatnyilag a szemkilövő, már majdnem Sanctus Petrus vesztésre állni látszik.
2015. augusztus 08. 17:46
Még az is meglehet, hogy a tényleges születési helyeként Assisi környékén kell keresgetnünk. Csak nehogy Francesco pápa megneszelje,mert marha nagy balhét fog csapni a magasságos római katolikus egyház mélységes megsértése miatt!
Rockpapa
2015. augusztus 08. 13:25
Nem értem Fletot.Miért nem hűséges nyugger különítményesei között osztja szét a belépőjegyeket.Baromi jól mutatnának a szigeten
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!