„Ezeknek az embereknek egy jó része például írástudatlan”

2015. augusztus 16. 11:12

Kérdés, mit szól ehhez Paprikakinga és a többi honfoglalás-párti aktivista, hiszen a migránsok többsége szerintük agykutató vagy informatikus.

2015. augusztus 16. 11:12
Toronyház
Tutiblog

Pár hónapja Magyarországon magyar nyelven kitett bevándorló-ellenes üzeneteket az idegengyűlölet mantrája mellett azzal támadták, hogy melyik fekete-afrikai vagy közel-keleti fogja azt elolvasni. Most, a nekik szóló, Törökországtól kezdve Szerbiáig felragasztott, szuahéliül és fársziul megfogalmazott üzeneteket pedig mivel?

Azzal, hogy »nem tudnak olvasni«.
 
(...)

Kérdés, mit szól ehhez Paprikakinga és a többi honfoglalás-párti aktivista, hiszen a migránsok többsége szerintük agykutató vagy informatikus. Lehet, ezekhez a szakmákhoz náluk nem szükséges a betűvetés tudománya…

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2015. augusztus 17. 12:18
A liberálisok amúgy is állandóan szarban vannak,amikor védeni próbálják a védhetetlent.Mindig ellentmondásba kerülnek,és közben végképpen ellehetetlenülnek Európában.
tango47
2015. augusztus 16. 21:34
Kos szigetén volt látható, amint szíriai agykutatók hülyére vertek pakisztáni filozófusokat. Gondolom Heidegger tanain különbözhettek össze.
hakos
2015. augusztus 16. 17:39
írástudatlanság a világban: http://www.mapsofworld.com/thematic-maps/world-illiteracy-map.htm
Akitlosz
2015. augusztus 16. 15:00
No és ugyan mihez kell nekik tudni írni? Aláíráshoz például ugyan nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!