Az Alien-filmek rangsorolva

2015. augusztus 20. 07:49

Gondoltátok volna, hogy az Alien franchise már hét filmnél jár? Ezek között akadnak remekművek és olyanok is, amikre nem szívesen emlékszünk vissza

2015. augusztus 20. 07:49
Szabolcsi Gergely
Trikorder

3. Prometheus

Szokás nem szeretni és tény, hogy az írók dolgozhattak volna még kicsit a történeten, de szerintem végeredményben ez egy jó film, ami érdekesen bővíti ki és helyezi új megközelítésbe az egész mitológiát. Ha minden igaz, januárban kezdik el forgatni a második részt és én nagyon szurkolok, hogy ne rontsák el.

2. Alien

Az Alienről már mindent elmondtak, amit el lehet. Korszakalkotó remekmű minden tekintetben és egy olyan ikonikus lényt adott a popkultúrának, amire kevés másik film volt képes, Sigourney Weaver Ripley-je pedig a mai napig hivatkozási alap, ha az erős női karakterekről van szó.

1. Aliens

Hogy miért szeretem jobban az Aliens-t az első filmnél? Mert jobban szeretem a pörgősebb akciófilmeket a lassabb horroroknál és az Aliens - minden hibájával együtt - az egyik legszórakoztatóbb sci-fi-akció-horror keverék ami valaha készült.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!