Kisokos a tudatos antifeminista részére

2015. augusztus 24. 11:16

Először is, fesd fel a feminizmus ördögét a falra. Ne törödj vele, hogy Magyarországon nem létezik az amerikaiéhoz akár csak hasonló befolyással rendelkező feminista tömegmozgalom, sajtó.

2015. augusztus 24. 11:16
Sárosi Péter
A TASZ jelenti

„Magyarországon egyre divatosabbá válik az a felháborító nézet, hogy a nők nem szülőgépek és konyharobotok, hanem emberek, akiknek joguk van karriert építeni, ugyanolyan munkabért kapni ugyanazért a munkáért, sőt, még nadrágot is hordani. Ezt a bullshitet úgy hívják, hogy feminizmus. Egyre nyomasztóbbá válik a maroknyi feministának a sajtó közönyétől kísért küzdelme a családi erőszak ellen, elviselhetetlen, hogy néhanapján még cikkek és blogok is megjelennek erről a témáról. Szegény alfahímjeink hovatovább már kellemetlenül érzik magukat (sőt, egyesek akár bűntudatot is érezhetnek!) amiatt, hogy nagyítóval is alig találunk nőket a döntéshozó pozíciókban. Ha ez a megátalkodott feminizmus tovább folytatódik, akár még az is előfordult, hogy a férfiember meg se pofozhatja kedvére a feleségét, amikor neki jól esik. Egy kormányzó pártnak már így is ki kellett rúgnia a frakcióból azt a képviselőjét, aki pityókásan elagyabugyálta az asszonyt, oszt még a vak komondorra se tudta ráfogni. Meg kell állítanunk a feminista mételyt, de ezt okosan kell tennünk!  


1. Először is, fesd fel a feminizmus ördögét a falra. Ne törödj vele, hogy Magyarországon nem létezik az amerikaiéhoz akár csak hasonló befolyással rendelkező feminista tömegmozgalom, sajtó. Állítsd be úgy, mintha már a csapból is a feministák folynának. Egy olyan társadalomban, ami eleve idegenkedik minden olyan mozgalomtól, ami meg akarja változtatni a begyepesedett konvencióit, ezzel biztos sikert aratsz.
 
2. Gondoskodj arról, hogy a feministáról kialakított sztereotípiák erősödjenek. A feministát mindig használd a „szexuálisan kielégítetlen péniszirígy frusztrált hülye picsa” szinonímájaként, aki szükségszerűen hadban áll saját nőiségével. Gondosan hallgasd el, hogy feminista lehet bárki, aki hisz a nők egyenjogúságában, még férfi is.
 
3. Előszeretettel hivatkozz a Természetre, így, nagy betűvel. Mert ugye a Természet jelölte ki a nő számára azt a szerepet, hogy pofát befogva szülje meg nevelje a gyerekeket és mossa ki a szaros gatyákat, miközben a férfi a világon uralkodik. Ne engedd, hogy okoskodó szociológusok elméletei befolyásoljanak arról, hogy a társadalmi nemek és nemi szerepek alakulásának vajmi kevés köze van a biológiához. Kezdj el jinről meg jangról, Napról és Holdról beszélni, az összezavarja őket.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. augusztus 24. 19:05
" Gondoskodj arról, hogy a feministáról kialakított sztereotípiák erősödjenek." Nem kell! Gondoskodnak ők arról.
Dénia
2015. augusztus 24. 19:02
"Magyarországon egyre divatosabbá válik az a felháborító nézet, hogy a nők nem szülőgépek és konyharobotok, hanem emberek, akiknek joguk van karriert építeni, ugyanolyan munkabért kapni ugyanazért a munkáért, sőt, még nadrágot is hordani. Ezt a bullshitet úgy hívják, hogy feminizmus. " Lehet, hogy Amerika még itt tart, de nálunk már régen megvalósult a női egyenjogúság.
ottapont
2015. augusztus 24. 19:02
"Ne engedd, hogy okoskodó szociológusok elméletei befolyásoljanak arról, hogy a társadalmi nemek és nemi szerepek alakulásának vajmi kevés köze van a biológiához." A társadalmi nemhez nincs köze a biológiának? Ezt megmagyarázná valaki? Előre is köszönöm.
magnamater
2015. augusztus 24. 17:02
Rossz az olyan feminizmus, mely a férfiak ellen uszítja a nőket- Még károsabb az antifeminizmus, mely a nők ellen uszítja a férfiakat, és a problémákat nemhogy megoldani de észrevenni se akarja. Nagy teher van a nőkön:munkahelyen és otthon egyformán 100%-ot teljesíteni kegyetlenül nehéz!És a második, és a többi gyermek ellen a férfiak szoktak igen erőszakosan tiltakozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!