7 dolog, amivel biztosan elüldözöl egy nőt

2015. augusztus 03. 14:43

Még mindig úgy gondolom, hogy az igazi férfi az, aki férfi tud maradni egy erős, határozott nő mellett – és tudod, létezik ilyen. De egy dolgot tudnod kell. A győzelem ott kezdődik, amikor felhagysz az általánosítással.

2015. augusztus 03. 14:43
Oravecz Nóra
Oravecz Nóra blog

3. »Tudod nálad az a baj, hogy..«

»Túl kemény vagy.«,

»Túl sikeres vagy.«,

»Tudod, hogy mit akarsz.«,

»Sokat akarsz.«, ja és az egyik kedvencem, amit az egyik barátnőm rendszeresen megkap:

"Túl szép vagy, úgyis megcsalnál«.

Kezdjük ott, hogy biztos lehetsz benne, hogy az első kávé mellett egy nő sem akar arról hallgatni sztorikat, hogy Te miért nem tudnál megbékélni egy kapcsolattal. Tök jó, örülünk, hogy tisztában vagy vele, de hidd el, van, aki tudja kezelni az életünket. Mindig is volt. Ne akard megmondani, hogy mi a baj a másikkal. Elhiszem, hogy látod, de senki sem kérdezte. Mindenkinek megvan a maga defektje, ahogy Neked is.

4. Azt mondod, amit hallani akarok

NE. NE. NE. Nem kell olyanokat mondanod, amiket hallani szeretnék. Nagyon unalmas. Perceken belül ásítozni fogok. Ha bármit mondok, bólintasz rá? Még rosszabb. Mondd azt, amit gondolsz, és ne állíts valamit, amit egy percig sem gondoltál komolyan. Vitatkozz velem, legyen véleményed, tudd, hogy mit akarsz. Ha rejtegetned kell a személyiségedet, akkor ott komoly bajok vannak.

5. Más nőkről mesélsz

Egy randi mélypontja a pillanat, amikor zokogva, esetleg szomorúan kezdesz el mesélni arról a szívbemarkoló szakításról, amin évekkel ezelőtt átestél. Köszi, nem kérünk belőle. Tényleg. Egy nő azért szakít időt rád, mert jól szeretné érezni magát. Akármennyire is szimpatikus vagy, az első találkozásnak nem hiszem, hogy arról kell szólnia, hogy sírsz én meg vigasztallak, hogy majd jön másik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2015. augusztus 04. 09:37
Na mégsgyszer -helyesen. Coelho a megtestesült irodalmi giccs. Annyira giccses, hogy lassan már nem Coelhot fogják giccsesnek nevezni, hanem a giccsességet fogják coelhosnak hívni.
szuverén
2015. augusztus 04. 06:56
-Mi módon szerezted, dús tapasztalatidat? Ha könyvből tanultad, semmit sem ér! -Ha, gyakorlatból van dús tapasztalatod, Hát....? Akkor meg, nem vágnék fel vele!
BookZZ
2015. augusztus 04. 02:18
»Túl kemény vagy.«, »Túl sikeres vagy.«, »Tudod, hogy mit akarsz.« Ilyeneket senki nem mond nőknek. Ezek egyike sem probléma. Pláne nem összeegyeztethető azzal, hogy "A győzelem ott kezdődik, amikor felhagysz az általánosítással." Ezek melyik univerzum melyik dimenziójában "általánosak"?
Tintamin
2015. augusztus 03. 22:28
OMG, a magyar női Coelho, nagyon fáj, semmitmondó, üres, csöpögős cukrostakony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!