Sajnálom Orbán Viktort!

2015. augusztus 18. 07:49

Bizonyára álmatlan hetei lehetnek tudván, látván, hallván, amit emberei, kinevezettjei és a slepp, ámokfutás címszó alatt művelnek.

2015. augusztus 18. 07:49
Nagy Alekosz
Facebook

Sajnálom Orbán Viktort!

:/

Bizonyára álmatlan hetei lehetnek tudván, látván, hallván, amit emberei, kinevezettjei és a slepp, ámokfutás címszó alatt művelnek. Egyesek talicskával, mások kicsit kifinomultabb módszerekkel hordják ki a pénzt az országból. A valamikor magát konzervatívnak mondott párt prominens személyei, emberei és asszonyai, mára már a bulvármédia vezető Celebjeivé váltak. Az egykoron elképzelt és megálmodott Nemzeti oldalnak mára már nyoma sincs. Egyes vezetőknek és feleségeiknek javasolnám részvételét a Való Világ 8-ba, vagy az Ezek megőrültek Című műsorba.

:/

Ha a király nem figyel, hamarosan gyalogjai áldozatává válik és a Matt akkor már elkerülhetetlen. Fogadd meg intő szavam! - Ben Hur

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. augusztus 18. 16:42
Kövér szerint is zavar támadt az erőben: „Engem már nem érdekel a Fidesz, engem már végképp nem érdekel a Fidesz, engem a saját gyerekeimnek a sorsa érdekel... Én nem lettem milliárdos, nekem nincsenek vállalkozásaim, nekem van három szép, okos felnőtt gyerekem, boldog vagyok a családomban, és azt szeretném, ha ők is boldogok lehetnének, és urambocsá még megérem az unokáim felnövekedését is... őnekik sokkal rosszabb világ jut, mint ami nekem jutott a kommunisták alatt, de ez most nem politikai kérdés, más okai vannak ennek. De azt szeretném, ha nekik élhető világuk lenne. Tehát az, hogy most LMP vagy a Jobbik, ha ezt meg tudja csinálni, lépjen koalícióra, én az MDF-nek sem voltam ellensége... én az ellenzéke voltam a lelkemben”
brekker
2015. augusztus 18. 16:06
Az az igazság, hogy az Alekosz - Viktor néplélek ráérző versenyben most Alekosz áll jobban, bármennyire is rosszul esik.
balbako_
2015. augusztus 18. 14:40
Ez is egy ballib "szakértő"? A "szürkeállomány" része?
kisuff
2015. augusztus 18. 13:54
Ennek a nímandnak a nevéből is csak a KOSZ igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!