Nemzeti együttműködés

2015. augusztus 24. 08:21

Milyen büszke és boldog ország! Múlt, jelen és jövő felemelő, szívet melengető egysége.

2015. augusztus 24. 08:21
Lakner Zoltán
Lakner Zoltán
Új Szó

„Nem csupán menekültügyben zajlanak meghökkentő események. A kormánylap döbbenetes leleplezést közöl egy ellenzéki képviselőről. A cikk a legsötétebb diktatúrák idejét idéző módon hasonlítja Szabó Tímeát Gerő Ernőhöz, azzal vádolva, hogy gyanús külföldi kapcsolatai vannak. Folytatása ez annak a felvetésnek, amit az Országgyűlés elnöke tett, hogy CIA-ügynökök ülnek az ország házában. »Miss Afganisztán« abban is szerepet kaphatott, véli a cikk, hogy a Jobbik megerősödjön. Ennyire ravaszak.

Az ünnepi hangulat betetőzéseként az egyik legvitathatóbb ellenzéki csoport ellentüntetést tart az egyik legvitathatóbb kormánypárti politikus, Kocsis Máté józsefvárosi rendezvényén. Egy »rendező« pofon vág egy nőt a vita hevében. Aztán a polgármester kerek perec letagadja, hogy ismerné az őrző-védőket, akik tehát valószínűleg passzióból, a szabadidejükben őrködtek az önkormányzat hivatalos eseményén.

Íme, a 21. század politikája. A kormányoldal magához ragadta a kezdeményezést. A nemzeti együttműködés rendszere működik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. augusztus 24. 13:20
Lehet ügyekben, elméletileg beszélni, megközelíteni, érveket felsorakoztatni, cáfolni, mesélni, filozofálni, az igaznak áhítani vagy igaznak hazudni. Végeredményben az üggyel kapcsolatos tettek lesznek az eldöntő bizonyítékok. Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök is elmondta önmagáról, azért hogy a benne való hitet is megerősítse az összefogásunkhoz, a működtetéshez. A kijelentését kísérő ostoba polemizálásból az ellenségeskedők teljes észbeli megsemmisülése bekövetkezett. Mély is a csend. Ezért nem kell a bikkfa angolul értelmezni hazai ügyeket, hiszen magyarul a nyilvánítás és a nyilvánulás alapvetően két, nagyon eltérő jelentésű fogalmat ír le, az egyik az elméletről, a másik a tettekről beszél. Abba kellene hagyni ezt a szánalmas, minden tényszerűséget nélkülöző vörös, bolsi propagandista színvonalat, melyből adódóan ez a fenti cikk sem született volna meg. Ez is csak indulatok szítását szolgálja, hogy a (kiprovokált dühödt) „válaszok” alapján a további esetlenségek vég nélkül folytathatóak legyenek. (Az értelem további gyalázatára aztán felsorakoztatják a közismert habverős gárdát is.)
catalina9
2015. augusztus 24. 12:56
Lakner ez nagyon erőltetett volt..sőt primitív.
tyIer durden
2015. augusztus 24. 10:19
Nem tetszik te kis buzerans zsido? "El lehet menni, itt lehet hagyni minket!"
Mich
2015. augusztus 24. 10:16
Haha... az MSZP egyik propagandistája egy magyar nyelvű szlovák lapban védi az eltűnőben lévő PM egyik handabandázó vezetőjét... neki(k) ez a "nemzeti összefogás"... (miközben persze gúnyolódik a magyar kormány által szorgalmazott Nemzeti Együttműködésen...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!