Orbán ígérete: besült a GYODA-fegyver

2015. augusztus 25. 21:42

A GYODA egyetlen értelme, hogy zöld pipa kerülhet a „miniszterelnök migránsügyi ígéretei” rovat „kerítés” rubrikájába.

2015. augusztus 25. 21:42
Dévényi István
Válasz.hu

„Ám nem ez a legnagyobb baj a GYODA-val, hanem, hogy tényleg tök felesleges beruházásnak tűnik. A Szegedma.hu közli azokat a fotókat, amelyeken jól látható, hogy a gyorsizé komolyabb megerőltetés nélkül megoldható logisztikai kérdés csupán: igazából még csak le sem lassítja az illegális határátlépőket, hasmánt technikával, kúszással, kapucnis kabáttal kezelhető a probléma – ami rossz hír az ellenzéknek, amely a GYODA megépítésének bejelentésekor véresre vagdosott anyák és gyermekek rémképével próbálta balra tolni a közvéleményt. 

Szóval a GYODA egyetlen értelme, hogy zöld pipa kerülhet a »miniszterelnök migránsügyi ígéretei« rovat »kerítés« rubrikájába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bodor Zoltán
2015. augusztus 26. 12:57
Mit gondolt a kormány? Ez a kerítés éppen olyan, mintha TUTO lakattal zárnák a rózsadombi villa ajtaját. Tegnap 2500 menekült érkezett (a magyar települések 75%-nak nincs ennyi lakosa), ma érnek ide azok, akik Makedóniában áttörték a határt, majd biztosan berezelnek a másfél méteres kerítésünktől, meg a kivezényelt rendőrsulisoktól igaz?
2015. augusztus 26. 10:14
A GYODA-nak nem de facto, hanem de iure jelentősége van. Persze ettől még le lehetett volna húzni 3-4 gurigával többet.
Rockpapa
2015. augusztus 26. 08:05
Te mi a jó édes anyádat fogsz csinálni ha a te kerítésed alatt fognak "hasmánt technikával, kúszással, kapucnis kabáttal" bemenni?Tudják mit kell csinálni,arcodba tolnak egy ordító gyereket,egy hisztérikus nőt,és magadtól fogod az ajtót kinyitni.
states
2015. augusztus 26. 05:05
Hát ide süllyedt kenyérharc közben az egykor jobb napokat látott Heti Válasz. Ilyen az, amikor a Birodalomnak egyszerre vannak olyan ékkövei, mint a Népszava és a Heti Válasz. A kenyér az meg ugye nem lett nagyobb, sőt, elnézve a közbeszerzéseket egyre csak zsugorodik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!