Ha áram nincs, semmi sincs – még Tarlós István is eltűnt

2015. augusztus 19. 16:14

Miért van az, hogy Tarlós István, aki másodszor kap felhatalmazást a budapesti választópolgárok többségétől, hogy vezesse a fővárost, nem üzen egy árva kukkot sem a saját választóinak?

2015. augusztus 19. 16:14
Bősz Anett
Bősz Anett blogja

Ami az én parányi problémáimon jóval túlmutat azonban, hogy az aszfalton keletkezett kráterek, beázott pincék, megsemmisült éttermek, kettétört fák, használhatatlanná vált autók és lakhatatlanná vált szuterének városában vajon Budapest Főváros Önkormányzata miért nem szól egy szót sem. És vajon miért van az, hogy Tarlós István, aki másodszor kap felhatalmazást a budapesti választópolgárok többségétől, hogy vezesse a fővárost, nem üzen egy árva kukkot sem a saját választóinak? Meg persze, miért nem üzen azoknak, akik meg sem kívánták választani? Elvégre ő mindannyiunk főpolgármestere!

Természetesen nem azt várom tőle, hogy gumicsizmában rohangáljon fel-alá, mint valami olcsó Orbán Viktor-utánzat, és nem kell a fejére védősisak, amikor megszemlél egy letört ágat. Nem kell a körítés. Egy európai főváros vezetője érezze át, hogy neki, főpolgármesterként – akár szabadságát megszakítva is – pozíciójából fakadó kötelessége felügyelni az eseményeket, koordinálni a munkát és döntéseket hozni.

Éppen a jelenlegi főpolgármester az, aki a rendszerváltás előtt a III. kerületi IKV-nál vezető pozíciót töltött be, így pontosan tudja, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni, és éppen ő az, akinek különösen érzékenynek kéne lennie erre a témára. Nem teheti meg, hogy egy tengerparton ül, és azt várja, hogy megoldódjanak a dolgok nélküle is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. szeptember 28. 18:09
"az aszfalton keletkezett kráterek, beázott pincék, megsemmisült éttermek, kettétört fák, használhatatlanná vált autók és lakhatatlanná vált szuterének" Ez így ontológiailag téves.
moricka13
2015. augusztus 23. 17:08
Fodor Gábornak, szóvivője útján! Támogatottságuk az 1 %-os küszöböt sem éri el.Mit csinálnak?
atila68
2015. augusztus 20. 17:36
Drága Anettka! Tarlós István momentán nem ér rá az ön hülye kérdéseire válaszolni, elvárásainak megfelelni, mert kurva sok dolga van, mivel pont Szent István ünnepe előtt kurva nagy esőzések mostak el pár dolgot a fővárosban. Ezt érti Anettka?
USsange
2015. augusztus 20. 15:56
"Ha áram nincs, semmi sincs" Vajon az usa légicsapások milyen hatással voltak a közművekre Irakban, Líbiában és egyéb szétbombázott országokban? Anettka vajon bőszen átérezte az ottani civilek helyzetét, amikor egyik napról a másikra a középkorba kerültek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!