Ponta, az uszító

2015. augusztus 13. 20:23

Mintha minden mindegy volna Victor Ponta számára. Az egész olyan, mintha tudná: már nem sokáig tölti be fontos posztját.

2015. augusztus 13. 20:23
Balog Levente
Krónika

„Az is tény persze, hogy a megtépázott tekintélyû kormányfõnek egy ilyen magyar–román botrány úgy kell, mint egy falat kenyér, hiszen a csak az õ és külügyminisztere elméjében létezõ magyar provokáció nyomán jól odamondhat Magyarországnak, a román haza megmentõjének szerepében tetszelegve.

Már csak ezért sem érdekli, hogy az aránytalanul túlreagált ügyben – hiszen Zákonyi Botond szövetségesek és stratégiai partnerek között természetes módon, õszintén beszélt a gondokról, nem sértett meg senkit – született, Magyarországot arrogáns hangnemben becsmérlõ és kioktató Facebook-bejegyzése alatt soviniszta, uszító, magyargyalázó kommentek tucatjai jelentek meg. A miniszterelnök nem utasította rendre a gyûlölködõket, és ki sem moderálta a hõbörgõ hozzászólásokat.

Vagyis ott tartunk, hogy miközben Magyarország a helyén kezeli az ügyet, és határozottan ugyan, de korrektül és csak külügyi államtitkári szinten reagált Ponta barátságtalan és sértõ kijelentéseire, Romániában a magát européernek és kisebbségbarátnak hirdetõ kormányfõ szintjén zajlik az uszítás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. augusztus 14. 12:25
A korrupt szocialista Ponta orbánozik és magyarok ellen uszít. De ez magyar elvtársait sem mentette meg...
pollip
2015. augusztus 14. 10:32
Hogy mennének a bevándorlók Románia felé............ Erre lesz esély...........
gudmen
2015. augusztus 14. 05:21
amugy itt mikor történik hasonlo, hogy fletot vagy viktort ügyszség elé citálják? irigylem a románokat! román ügyszészség segiccsééé!
alex.leopardi
2015. augusztus 13. 21:05
überelik egymást,mindegyik nagyobb hazafi akar lenni a másiknál,van viszont egy tisztességes román hir tv amelyik,tételesen,mondatonként elemezte a Nagykövet úr minden mondatát és kijelentette,ez egy tisztességes nyilatkozat volt,Digi 24
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!