Kisokos a tudatos feministának

2015. augusztus 24. 16:28

Tégy úgy, mintha a világ bajait a nők szenvednék el, míg a férfiak csak verik a nőket és henyélnek. Hazudj, csúsztass, általánosíts.

2015. augusztus 24. 16:28
1000bocs
Mandinerkomment

„1. Fesd fel a férfi elnyomás ördögét a falra. Ne törődj vele, hogy a társadalom kisebb-nagyobb csoportjaiban, vagy akár a legkisebb csoportban a játszmák nagy részében a nő kihasznál/manipulál/átver/terrorizál egy férfit. Tégy úgy, mintha a nőnek nem lennének erre eszközei, és soha nem lenn képes az érdekeit érvényesíteni az eszközei által.

2. Gondoskodj arról, hogy a férfiakról kialakított sztereotípiák erősödjenek. A férfiakra mint agresszív szexuális ragadozókra és rabszolgatartókra hivatkozz.

3. Hallgasd el az a tényt, hogy a nők legnagyobb része mindenféle férfias ráhatás nélkül, sőt sokszor annak ellenére szeretne gyereket. Vágyik rá, ösztönösen. Nem a férje vagy szeretője kedvéért, nem a társadalom kecéért, hanem mert anya szeretne lenni.

Tégy úgy, mintha ez az ösztön nem létezne. Tagadd a valóságot, hivatkozz számokra, felmérésekre vagy véleményekre, de leginkább válts témát, ha kiderülne hogy a nők nagy része emiatt a valóságtévesztés és hazugság miatt ugyanúgy hataloméhes picsáknak tudja be a feminista aktivistákat, mint a férfiak.

Hivatkozz az anyákra szülőgépként és tenyészkancaként. A gondoskodásukat, amivel a környezetüket teszik rendbe és csinosabbá változtatják a világot, állítsd be rabszolgamunkaként, miközben neked otthon házvezetőnő teszi rendbe a lakást. Mert megérdemled. Egyébként is hadd dolgozzon a bejárónő rabszolga, ha már nem szállt be a feminista osztályharcba mikor lett volna rá ideje.

4. Tégy úgy, mintha a nemi erőszakoló olyan lenne, mint minden férfi aki egyébként soha senkit nem erőszakol meg. Mosd össze a férfitársadalmat aki ellen harcolsz, azokkal a bűnözökkel akik erőszakosak. Plusz keverd bele az orvosoktól kezdve a rendőrökön és ügyészen át mindenkit az összeesküvés-elméletedbe. Itt mindenki látens erőszakoló és/vagy azok tettestársa.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. augusztus 25. 18:05
A feminizmus is egy ostoba szélsőség, a nőgyűlölet is az.
tyIer durden
2015. augusztus 24. 18:14
Ez a TASZ mindennek a legalja. Hitvany Soros ugynokok. Soha nem hallottam meg, hogy tisztesseges magyar embereket vedtek volna, csak es kizarolag deviansokat; buzeransokat stb. Ja, meg "fiatalokat" - ertsd: fiatalkoru, gatlastalan ciganybunozoket.
Rebel Son
2015. augusztus 24. 17:58
kiváló riposzt! a taszkalapoknak feltehetően nem oszt nem szoroz a cikk, ugyanolyan gátlásos öngyűlölők maradnak, de mi viszont köszönjük.
Vadjoe
2015. augusztus 24. 16:55
Korrekt. A TASZ-os meg egy idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!