Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Kormánygép kell

2015. július 20. 18:18

Nem lepne meg, ha az egész repülőgép-mizéria tudatos kiszivárogtatás lenne, hogy indokát adják, miért is kell végre kormánygépet vásárolni.

2015. július 20. 18:18
Veress Jenő
Népszava

„Hat hét leforgása alatt négy külföldi útra nettó 62 és fél millióért utazott repülőgéppel Áder János köztársasági elnök – közölte a Bors. Két utat bérelt géppel tett meg. Portugáliába tizenhárman 15 és fél millióért utaztak. Menetrend szerinti járattal, első osztályon ez legfeljebb 3 millió forint. Törökországba 23 fő 12 millióért. (Rendes járat első osztályon 5 millió.)

Az újságcikkre az MTVA híradója úgy reagált, hogy az itt jegyzett információkat nem is említette. Ellenben papírzsebkendők hullottak ki a képernyőből, olyan könnyfacsaró riport következett. Szinte egész Európában Magyarország az egyetlen, melynek nincsen kormánygépe illetve elnöki különgépe – így a felvezetés. Bezzeg Merkelnek, Putyinnak, Obamának, de még a szlovákoknak is van. Áder szégyenszemre egy 40 éves AN 26-os szovjet kávédarálóval kénytelen menni. (Pontosabb így: az elnök nem odamegy, hanem megérkezik.) (...)

Nem lepne meg, ha az egész repülőgép-mizéria tudatos kiszivárogtatás lenne, hogy indokát adják, miért is kell végre kormánygépet vásárolni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2015. július 21. 15:26
túl sokat foglalkoztok a csírával..
Zokni
2015. július 21. 08:17
Várjuk ki a végét. Lehet, hogy szegény Orbán megutálja a repülést. Légörvény, repülőeltérítés, szar kaja, szűk utastér... minden. Ja, meg kiderült, hogy k. magasra mennek fel. Akkor majd a Kádár nyomába lép ebben is. Saját, miniszterelnöki atom-tengeralattjárón közlekedik. Könnyű lesz vele az utazás: a Cinege utcából egyenesen Felcsútra juthat a Duna vize alatt.
moricka13
2015. július 21. 03:30
Veress Jenő, Népszava! Németh Péter a Népszava rendszerbontó kampányát Magával nyittatta meg? A főszerkesztő stílusához illeszkedő magas röptű, sokat mondó kommentekkel akár le is dőlhetne a rendszer. Mint az Új Magyar Köztársaság egyesület aktivistája, jól megkapta a magáét a haverjaitól!
states
2015. július 21. 00:35
A kurvaanyádat, a te Gyurcsányod hányszor utazott menetrendszerű gépen, mezei utasként?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!