Tényleg semmi bajom a buzikkal, DE...

2015. július 10. 09:38

Ha tényleg nincs velük bajod, akkor pont. Nincs de, mert a de azt jelenti, hogy mégis van velük valami bajod.

2015. július 10. 09:38
Tomanovics Gergely
Trollforgató

Nekem tényleg nincs semmi bajom a buzikkal, van normális meleg ismerősöm, de...

Ha tényleg nincs velük bajod, akkor pont. Nincs de, mert a de azt jelenti, hogy mégis van velük valami bajod - amivel nekem nincs bajom, mert nyugodtan lehet bajod velük,de akkor ne mondd azt, hogy nincs. Szóval mi is a bajod a buzikkal?

Csak azokkal a feltűnőségi viszketegségben szenvedő buzikkal van bajom, akik az Andrássy úton szopják egymás faszát. Ilyen parádéra egyik normális meleg ismerősöm se menne ki.

Erre két dolgot tudnék mondani. Az egyik, hogy miként a heterók, úgy az LMBT-közösség sem egy homogén massza. A heterók között is van, aki eljár fesztiválra, koncertre, vagy másféle buliba, valaki meg nem annyira bulizós, és nyugodtabb szórakozási lehetőségeket keres, mondjuk egy kocsmázás, vagy épp otthon ül esténként, és bámulja a TV-t - ugyanígy vannak ezzel a melegek és mindenki más is.

A másik dolog: annyi előítélet és tévképzet társul a Pride-hoz, hogy talán ezek miatt nem jönnek ki sokan. Vagy azért, mert ő is hasonlóan gondolkodik a rendezvényről, mint te (undorító, aberrált fertő) vagy azért, mert fél, hogy attrocitás éri. E sorok írója is hasonlóan viszonyult a Pride-hoz jópár évvel ezelőttig, aztán kinézett, és megváltozott a véleménye. Ezt ajánlom neked is, aztán vagy tetszik, vagy nem, de legalább olyan véleményt tudsz mondani, ami a sajátod, nem amit a szádba adtak (de aztán vigyázz, mert kezdetben igen komoly kognitív disszonanciát képes okozni, hogy jól érzed magad egy olyan eseményen, amit gyűlölni kellene. Eleinte én is küzdöttem ezzel, aztán megbékéltem a gondolattal.)

Nem kell kimennem, hiszen láttam a képeket. A sok aberrált félmeztelen, szőrös seggel vonaglik, keresztény és Magyar jelképeket gyaláznak. Abba nem gondolnak bele, hogy ezzel a hívők lelkivilágát sértik.

Nos, a vallásos emberek között sajnos elég sok mimózalelkű van, és van, akit már a disznó- vagy marhahús fogyasztása is sért, vagy épp egy paródiának szánt kép, vagy öltözék. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, ilyen alapon a szőkenős- és rendőrvicceket is be lehetne tiltani, mert azok is sok embert »sértenek« a maguk módján. Egyébként a papnak öltözött meleg is csak egy volt a felvonulók tízezres tömegében, nem hinném, hogy 1-2 extrémebb figura miatt kéne véleményt nyilvánítani egy egész rendezvényről (miközben a kordon túloldalán 2 tucat »ellentüntetőből« 20 ember skandálja a »Hova megy a vonat? Auschwitzba!« rigmust, de ez most mellékes)

A saját véleményem egyébként az, hogy tényleg túlzó egy kicsit az ilyesmi, és ha én lennék a Pride szervezője, hanyagolnám a vallást, úgy ahogy van. Ettől függetlenül tényleg nem kéne csak emiatt azt gondolni, hogy az egész Pride ilyen. 

De ott volt még az a tüllboás transzvesztita, meg a tangás pár, női ruhába öltözött pasi, meg egy csomó ilyen.

Igen, a kirívó, extrém kinézet illetve öltözet már egy kicsit gyakoribb, majdnem olyan nagy számban fordul elő ilyesmi, mint mondjuk a Szigeten, vagy bármely más fesztiválon, ahol egy kicsit lazább a hangulat. Na jó, a Szigeten több meztelen csöcsöt látni. Miért ne lehetne egyszer, egy napon kivetkőzni a hétköznapok szürkeségéből? A kordon túloldalán is látni bőrdzsekis, bakancsos kopaszokat, ami 30 fokos nyári hőségben számomra kissé fura, de ha ők így érzik jól magukat, akkor miért ne? Ezzel tényleg senkinek sem ártanak, és egyébként a travik között volt jó pár kifejezetten csinos is. :)

De akkor is. Láttam, hogy egymással csókolóznak férfiak a város közepén, fényes nappal, amit bárki megláthat, gyerekek is. Hogy magyarázod el ezt egy gyereknek?

Öööö... Szeretik egymást? Nem, ez túl bonyolult. Igazad van, én valami olyasmit mondanék a gyereknek, hogy »Látod, kisfiam, ők itt a mocskos buzik, akiket utálni kell. Nézd meg, milyen undorító, hogy megfogják egymás kezét és megcsókolják egymást, még mosolyognak is hozzá! Gondolj csak bele, otthon a seggébe teszi a faszát a másiknak, most képzeld magad elé ezt az egészet, mennyire gusztustalan férgek! Ezt nem tűrhetjük, mert a Nemzet vérének besározása az ilyesfajta aberráció, emiatt minden eszközünkkel harcolnunk kell ellenünk. Ha meglátsz egy ilyen mocskos buzit, fogj meg egy követ, és vágd hozzá! Na gyere, ülj ide a nyakamba, és kiabálj te is, hogy MOCS-KOS-BUZIK! Anyus, te meg addig hozzá má' egy sört! MOCS-KOS-BUZIK! Hogy mi? Jaa, hát mondtam már neked, a szomszéd Pistike meg az anyukája az zsidó, és ők azért vonulnak ott, mert a zsidó is olyan mocskos, mint a buzi. A múltkor is mondtam már, hogy neki azért van új Playstation-je, neked meg azért nincs, mert a zsidók elveszik előlünk a pénzt, de majd adunk a pofájuknak, és megmutatjuk, milyen az igazi magyar család. Na, hol a picsába van már anyád azzal a kibaszott sörrel? MOCS-KOS-ZSIDÓÓÓK!! MOCS-KOS-BUZIK!!!!!! LESZ-MÉÉÉG ER-DÉLY ÉJÁ-ÉJÁ-ÓÓÓ!!!!!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. július 11. 09:15
-Tomanovis Gergely, a szokásos fantáziátlan közhelyeket mantrázza. Erdéllyel (Trianonnal) összemosva. Erről az ocsmányságról, nem írhatom le a véleményem. Nem süllyedhetek a szintjére. -Nekem aztán csakugyan, tényleg semmi bajom a nemi identitás zavarral. Nem tehetnek róla. Genetika! Hajlamos vagyok elismerni, az eltérést beismerni, kell jó adag kurázsi. Bátorság, igen is bátorság is kell hozzá! Kivéve, akik passzióból teszik, afféle bajkeverők. Akik, egyebet sem tudnak felmutatni. -Egyet nem tudok megérteni és ezzel bizony nagy bajom van. Egyetlen csodálatos tulajdonság, egyetlen kifejezés, egyetlen szó; méltóság. A méltóság hiánya. Miért nem lehet méltósággal, némán végigvonulni. Tudna engem erről valaki, felhomályosítani? Joggal is kérdezhetem, mert ismerem a méltóságteljes, néma tüntetés, tiszteletet parancsoló átütő erejét. -Meglehet, hogy ez a harsány, ízléstelen, primitív amerikai stílus utánzása? Hát, ha igen, akkor annál rosszabb.
balbako_
2015. július 10. 19:51
Nekem sincs bajom a buzikkal ők akarnak minden nap megtéríteni szeressem őket pusztán azért mert buzik. Ez nekem nem fog menni.
kjkj945
2015. július 10. 18:15
http://vigyazo.blog.hu/2015/07/09/szdsz-alapito_surgeti_a_csoportos_hazassag_torvenyesiteset TÖRVÉNYNEK KELL KIMONDANIA, HOGY KETTŐNÉL TÖBB SZEMÉLY IS KÖTHET HÁZASSÁGOT. ERRE AZÉRT VAN SZÜKSÉG, AMIÉRT AZ AZONOS NEMŰEK HÁZASSÁGÁRA
crydog
2015. július 10. 18:03
Ha már a ekkora divat lett a coming out ,akkor hadd nyíljak meg én is ország-világ előtt: Meleg vagyok. De nem csak úgy ám hipp-hopp hirtelen beforrósodtam, hanem már szinte születésem óta imádom a melegséget, az ovodában is a forró kakaó után elöntött az a belülről jövő melgség-érzés ahogy a szerencsi kakaó szétáradt az ereimben..bár ezt még szekszuális identitás nélküli gyerekfejjel a délutáni mesehallgatásnak tulajdonítottam.. De azóta is a meleg dominancia rabja vagyok, reggelente mikor kibújok a paplanom alól az érzés hogy meleg vagyok,orrfacsaróan intenzív, bár a konyha felé támolyogva már veszít a varázsából, hogy aztán az első forró kávékorttyal újra a meleg énem törjön felszínre..ezt már csak tetézi az utána következő tűzforró zuhany, legszívesebben örökre alatta állnék hangosan kikacagva a hűtőből rosszallóan rámvicsorgó hetero-jegesteára és a konzervatív jégkrémre... Ezekután ne csodálkozzatok ha a kedvenc évszakom a nyár , a napsugár édes-meleg ölelése, pedig akkor is bundában vagyok mert a melegségnek kell kitöltenie az aurámat, a nyolcadik szemcsakrámat, és a pelenkámat is... Mindent félretéve remélem nem fogtok megdobálni tojással csak mert szeretem amikor meleg vagyok. csak mert jó érzés tudni hogy bátran az erkélyre kiállva beleüvölthetem a világ arcába: most meleg vagyok...de mennem kell mert a barátnőm nem szereti ha hideg farokkal csúszok be mellé az ágyba..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!