Kérdezz!

2015. július 23. 10:46

Pedig bőven lehetne találni egyértelmű kérdést a vasárnapi zárva tartásról, ami jogilag is kikezdhetetlen, csak akarni kell.

2015. július 23. 10:46
Sudár Ágnes
Kisalföld

Íme: Szeretne ön lehetőséget adni a megélhetési menekülteknek, hogy kultúránkat, törvényeinket nem tisztelve, plázáinkban költsék el az itt-tartózkodásukig TŐLÜNK kapott zsebpénzüket?

Vagy: Egyetért ön azzal, hogy az M3-on most (is) futó Szomszédok sorozatban Julcsi úgy cseperedjen kamasz lánnyá, hogy ön ebből semmit sem lát, mert a vasárnap délelőttöt nem a köztévével, hanem a plázában tölti?

De lehet ez is: Ön szerint is fölösleges fáradságot és pénzkidobást jelent egy olyan népszavazás lebonyolítása, amelynek végén úgyis hozunk majd egy olyan törvényt, amellyel meggyőzzük, hogy nem érdemes vasárnaponként a plázákba járni? Hát minek az a sok nemzeti konzultáció, ha még kérdezni sem tanulunk meg belőlük? Ej!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2015. július 23. 21:40
A teremtő is pihent egy napot a világ teremtése közben ,a hetedik azaz vasárnap, de mivel az ő teremtőjük nem vasárnap pihizik nem bírnak belenyugodni ebbe a ténybe, mármint a vasárnapi zárva tartásba , semmi kifogásuk nem lenne, ha ez a pihenő nap szombat lenne!
berzsian56
2015. július 23. 14:55
Nincs vásarnapi zárva tartás okos jószág, hányszor mondjam még? Legszivesebben végigvezetnélek itt nálunk zuglóban egy vasárnap déletőtt, és annyi segberúgást kapnál egy szappanos gumicsizmával ahány üztetet nyitvatalálunk, akkor sokáig nem tudnál ráülni a valagadra.
Korn
2015. július 23. 13:13
Komolyan, valakit foglalkoztat még ez a dolog? Egy embert mondjuk ismerek, van két kisboltja, akkorát kaszál vasárnaponként amire soha nem számított. Persze ő nem multi csak egy a ballibek által le és hülyének nézett magyar vállalkozó.
kjkj945
2015. július 23. 12:54
Felelete egyik sem ád... Hazamennek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!