Az arcátlanság arcot öltött

2015. július 02. 13:45

A Demokratikus Koalíció szerint a pofátlansági verseny mai győztese a fideszes CBA vezér, Baldauf László.

2015. július 02. 13:45
Kerék-Bárczy Szabolcs
DKP.hu

A Heti Válasz ma megjelent száma interjút közölt Baldauf Lászlóval, a Fidesz-közeli milliárdos CBA vezérrel. A milliárdos nagytőkés többek között arról értekezett, hogy hogyan járta ki a kormánynál a vasárnapi zárva tartás bevezetését  helyzetbe hozva saját vállalkozását , ezzel tönkretéve kisvállalkozások százait, megszüntetve több ezer munkahelyet. A DK nincs meglepődve, hogy ismét betekintést nyertünk a korrupt orbáni rendszer működésébe, amikor valaki, vagy valakik a törvényeket önös gazdasági érdekeik szerint alakíttatják.

A Demokratikus Koalíció szerint a pofátlansági verseny mai győztese a fideszes CBA vezér, Baldauf László. A DK álláspontja az, hogy ilyen történetek hallatán minden jóérzésű ember zsebében kinyílik a bicska, és kétszer meggondolja, hogy a CBA-ban vásároljon-e.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2015. július 03. 09:01
Elnézés nincs véletlenül elírva az a Demokratikus Koalíció? Véletlenül nem Dobrev Klárát jelent?
Dénia
2015. július 03. 08:32
Csak a szokásos totál félremagyarázás. Hazudtok. Megint.
Zsusztina
2015. július 03. 05:30
Én is balatoni településen lakok, és nálunk csak egy kis zöldséges van nyitva vasárnap (normális árakkal), meg egy mini-abc (horribilis árakkal), és senki nem problémázik.
toyoda
2015. július 02. 21:46
Szekta DK. Fletó prédikátor, Kerék prezsbiter! KUUUS
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!