Új plakátok

2015. július 02. 10:22

Kizárt, hogy volt olyan migráns, aki a százmilliókért kiplakátolt üzenetek hatására térden állva ismerte el bűnét.

2015. július 02. 10:22
Fekete Gy. Attila
Népszabadság

Akinek kétségei lettek volna afelől, hogy a »Ha Magyarországra jössz…« kezdetű kormányzati plakátoknak más céljuk is lehetett,mint az idegenellenes hangulatkeltés és a kiválasztottak újabb megbízásokhoz juttatása közpénzen, megnyugodhat. Nem tévedett. Azok sem tévedtek, akik úgy vélték, mindez a belpolitikáról szól. A támogatottságában meggyengült, ezért néhány időközit elbukott Fidesz erősnek, cselekvőképesnek, az ország érdekeinek megvédésére képes erőnek akarta mutatni magát, bármi áron.

Arra a kormány is hamar rájött, hogy a migrációs útvonalaktól távol kihelyezett magyar nyelvű plakátokkal aligha lehet a céljuktól eltéríteni az illegális bevándorlókat. Először is, mert nem tudnak magyarul. Másodszor, mert a plakátok Magyarországon vannak, ahhoz tehát, hogy elolvashassák, előbb be kell jönniük az országba. Amivel persze a legtöbbjük egyből megsérti országunk törvényeit, ahelyett, hogy a kormányzati intelemnek megfelelően tiszteletben tartotta volna azokat.

Kizárt, hogy volt olyan migráns, aki a százmilliókért kiplakátolt üzenetek hatására térden állva ismerte el bűnét. Embercsempészről sem tudni, aki ezek hatására hagyta abba az ipart, pedig Orbán Viktor szerint a plakátok nekik szóltak.(…)

Kellene még egy új plakát is, valahogy így: »Ha Magyarországra jössz, jelentkezz közmunkásnak. Nyelvtudás, állampolgárság, kultúra nem számít. A törvényeket és az érveinket majd hozzád igazítjuk. Magyarország Kormánya.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. július 02. 14:00
Milyen nyomorúságos élet. Ez a faszi évtizedek óta írja a napi libsi-bolsi fingot a népátszabóban.
Nielsen
2015. július 02. 13:28
Sötét komcsi
Anonymtalan
2015. július 02. 13:15
Kezd unalmassá váni ez a sípánkolás, ugyanakkor nagyon hasznos is, segíti lebontani a magyarországi(?) "baloldalt" örökre.
atila68
2015. július 02. 13:07
Nyugodt voltam. Az is vagyok. Végre nevén nevezi, migráns (bevándorló) és nem menekült. A plakátok célja az volt, hogy a szerzőhöz hasonlókat elgondolkodtassa mit veszíthet, mi lehet a következménye a szervilis polkorrektségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!