Emlékszem...

2015. július 03. 11:07

Emlékszem, Sopronban... Napok óta ez a két szó és egy fülbemászó dallam motoszkál a fejemben. De nem csak én dúdolom, ez szól a rádiókban, ez hallatszik az autókból a leengedett ablakokon keresztül.

2015. július 03. 11:07
Bódvai Ildikó
Kisalföld

Az Emlékszem, Sopronban... című VOLT-himnuszt a Wellhello és a Halott Pénz készítette és a klip pillanatok alatt egymilliós nézettséget ért el. Ezután következett a Mindeközben Sopronban... reklámfilm, amely szintén robbant a világhálón. Remek zenék, hangulatképek jelennek meg benne a fesztivál emlékezetes pillanataival.

Ennél jobb reklámot kívánni sem lehet a városnak. Ráadásul a fesztiválozó fiatalok egy fergeteges buli emlékét viszik magukkal, s egészen biztosan visszajönnek ide felnőttként a gyermekeikkel is. Ezt azoknak mondom, akik esetleg bosszankodnak ebben az egy hétben a zaj, a zsúfoltság és a vele járó kellemetlenségek miatt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2015. július 25. 11:29
És a kedves egészsége hogy szolgál? A kiütések spontán gyógyultak? Vagy még nagyon viszket?
Wendriner
2015. július 07. 17:37
Kisalföld. Ugorgyunk!
diófa utca
2015. július 05. 18:20
Érdekes én nem szoktam hallani..biztos másfele járok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!