Overdose

2015. július 03. 07:19

Valójában sosem tudtunk mit kezdeni vele: kortársként nem volt könnyű felfogni, hogy ilyen ló száz évente legfeljebb csak egyszer születik, és nem is sikerült.

2015. július 03. 07:19
A szerk.
Népszabadság

És Overdose karrierje is úgy ért véget, egy banális, de a mi viszonyaink között törvényszerű ok miatt, ami valahogyan mégis sokkal kevésbé hihetetlen számunkra, mint a korábbi győzelmi sorozat.

A csodák nem férnek el jól ebben az országban: szűk nekik a hely, és nehéz felépíteni egy olyan környezet, amiben minden részlet tökéletes. De legalább nem árt. A csodalovak ritkák – bár nekünk az elmúlt százötven évben három is jutott –, de az igazi csoda az lenne, ha nem veszítenénk el mindig mindenkit, aki ennyivel túlfutja az átlagot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2015. július 03. 12:38
Ezek elmebetegek.
Vadjoe
2015. július 03. 10:39
Felhívnám a szerk. figyelmét, hogy a második kórt Németországban kapta meg. Nem baj, a szarmagyarozás meg orbánozás a bolsi irodalomban úgy látszik elkerülhetetlen.
cutcopy
2015. július 03. 09:38
"Valójában sosem tudtunk mit kezdeni vele" Ezt kár hangoztatnod, ti bolsevikok soha semmivel nem tudtatok mit kezdeni..
Antigoné
2015. július 03. 08:54
Orbán a hibás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!